Buca standı İEF'de ziyaretçi akınına uğradı

Güncelleme Tarihi:

Buca standı İEFde ziyaretçi akınına uğradı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2021 11:20

Buca standı İEF'de ziyaretçi akınına uğradı

Haberin Devamı

BUCA Belediyesi, 90. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda binlerce İzmirliyi ağırladı. Kentin eşsiz tarihi ve kültürel dokusunun tanıtıldığı stantta düzenlenen etkinlikler, 7'den 70'e tüm vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise, fuar ziyaretçilerine belediyenin fidanlığında yetiştirilen zeytin fidanlarından hediye etti.

Bu yıl 90. kez ziyaretçilere kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) yerini alan Buca Belediyesi standı, ziyaretçi akınına uğradı. Stanttaki 12D film aracı, macera dolu film gösterimleriyle çocukların gözdesi oldu. Dans gösterileri ve palyaçolu yüz boyama etkinlikleri de fuar boyunca minik ziyaretçilerine birbirinden keyifli dakikalar yaşattı. Halk oyunları gösterileriyle renklenen Buca Belediyesi standında, vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.  

KILIÇ'TAN HATIRALIK ZEYTİN FİDANI
Pandemi döneminde hayata geçirilen Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Projesi başta olmak üzere Buca'nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı stantta, aşure ve tarım ürünleri ikram edildi. Buca'da bağcılık kültürünü canlandırmak için 13 dönümlük bağda üretim yapan belediyenin hasadını gerçekleştirdiği üzümler beğeni toplarken, ücretsiz dağıtılan zeytinyağı ve zeytin kolonyaları da ziyaretçiler tarafından ilgi gördü. Stantta vatandaşlar ile bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da vatandaşlarla sohbet ederek, zeytin fidanı armağan etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!