Bu mekanlarda her şey var

Güncelleme Tarihi:

Bu mekanlarda her şey var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 21:21

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Güzelbahçe’de yaşamak ayrıcalık. Bu ayrıcalıklı vizyonda bir işletme yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

GÜZELBAHÇE Belediyesi tarafından hayata geçirilen GüzBel Cafe, GüzBel Kahve ve GüzBel Plaj Cafe, ilçenin tüm noktalarında halkın kaliteli ürün ve hizmetlere uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamaya devam ediyor. Güzelbahçe halkı da bu kafelere yoğun ilgi gösteriyor. Güzelbahçe Belediyesi tarafından vatandaşların sahil kenarına gelip çay içip sohbet edebilecekleri bir mekan olarak oluşturulan GüzBel Cafe vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Güzelbahçe’nin farklı noktalarından hizmet veren kafeler uygun fiyata kaliteli hizmeti vatandaşlarına sunuyor.
AMAÇ PARA KAZANMAK DEĞİL
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirterek gösterilen yoğun ilgi için Güzelbahçe halkına teşekkür etti. Hizmetlerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Mustafa İnce, “Güzelbahçe’de yaşamak ayrıcalık. Bu ayrıcalıklı vizyonda bir işletme yapmak istiyoruz. Buradaki amaç para kazanmak değil Güzelbahçe halkına hizmet etmek. Bizim buradaki amacımız esnafımıza rakip olmak değil, orta hali vatandaşlarımızın da sahil kenarında oturup bir çay içmeleri, keyifli vakit geçirmelerini amaçlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bu mekanlarda her şey var

 

GÜZBEL CAFE
GÜZELBAHÇE Yalı Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde yer alan kafe, sabah 08.00’de açılıp gece 24.00’te kapanıyor. GüzBel Cafe’de sabahları; serpme kahvaltı, klasik kahvaltı, simit tabağı ve unlu mamuller, akşamları; ızgaralar, hamburger ve pizzalar, öğlen ve günün her saatinde ise zengin tatlı çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler ilçe sakinlerinin beğenisine sunuluyor.

 
GÜZBEL KAHVE
ÖZELİKLE emekli ve yaşlı vatandaşların gün boyu vakit geçirebilecekleri yer olan GüzBel Kahve, 08.30-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kahve; çay, kahve, soğuk içecek ve tost çeşitleri ile vatandaşlara hizmet veriyor.

Bu mekanlarda her şey var

Haberin Devamı

 
GÜZBEL PLAJ CAFE
İZMİR Körfezi’nin ilk ve tek mavi bayraklı plajında açılan GüzBel Plaj Cafe, 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Sıcak, soğuk ve alkollü içecekler, dondurma, çerez, cips, tost, hamburger, patates kızartması gibi ürünleri vatandaşların beğenisine sunuyor. Ayrıca şezlong ve şemsiye hizmeti oldukça düşük ücretlerle veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!