Bornova'da CHP'li aday adayları buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bornovada CHPli aday adayları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 11:38

Bornova'da CHP'li aday adayları buluştu

Haberin Devamı

CHP'li Bornova Belediyesi meclis üyesi aday adayları 'Birlik beraberlik ve ortak akıl toplantısı'nda biraraya geldi.

Toplantıda, belediye meclis üyesi aday adayları kendilerini tanıtıp, kent yönetimine ilişkin düşüncelerini açıkladı. Bornova Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya ilgi yoğun oldu. Aday adayları, ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan çıkarılması için birlik ve beraberlik içinde çalışmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Aday adaylarına teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 'ortak akıl' ilkesini yönetim tarzı olarak belirlediklerini hatırlattı. 2009-2014 yılları arasında Bornova Belediyesi meclis üyesi olarak görev yaparken 2013 yılının Eylül ayında aday adaylarını tek tek arayarak tebrik ettiğini hatırlatan Başkan Atila, "Bugün de aynı yaklaşımı sürdürerek aday adayı olan bütün partili arkadaşlarımı, böyle onurlu bir göreve talip oldukları için tebrik ediyorum" dedi.

Yaklaşık 4.5 yıllık görev süresi boyunca hesap verebilir, şeffaf yönetim anlayışını ilke edindiklerini ama en önemli ilkelerinin ortak akıl olduğunu söyleyen Başkan Atila, "Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin her yerinde ortak aklın, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının  kazanacağına inanıyorum. Ortak aklın egemen olması yerel yönetimlerle başlayacak. Burada bizlere büyük görev düşüyor. Her şey inanmakla başlıyor" diye konuştu.

Bugüne kadar toplumun tüm kesimleriyle bir araya geldiklerini belirten Başkan Atila, "Hem Büyükşehir Belediyemizin, hem Bornova Belediyemizin hem de Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaptıklarını gittiğimiz her yerde anlatmak, partimize büyük güç katacaktır. Partimize güç katan her şey aynı zamanda vatanımıza da güç katacaktır. Bu vatan için hep birlikte birşeyler yapabilmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda gerekli sorumlulukları almamız çok önemli" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!