BODER’de değişim rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

BODER’de değişim rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2021 10:34

1989’da kurulan Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği’nde (BODER) dünyada değişen koşullara uyum sağlamak ve bölge turizmine yeni bir ivme kazandırmak isteyen genç turizmciler, Ömer Faruk Dengiz’in başkanlığında oluşturdukları mavi listeyle seçim çalışmalarını başlattı.

Haberin Devamı


Very Chic Otel’in CEO’su Dengiz, “Bodrum turizmine yön veren arkadaşlarımızla bu kez elimizi taşın altına koymak için bir araya geldik. Mavi Bodrum’un rengi, umudun rengi. Biz de geleceğe dair umudumuzu mavi renkle paylaşalım istedik. Güçlü bir ekibimiz, güçlü projelerimiz var. Bunların en başında da ‘Bodrum Hotel Academy’ geliyor. Kendi binasına kavuşturmak istediğimiz BODER çatısı altında bir de mesleki eğitim ortamı yaratmak istiyoruz. Yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının desteğine açığız. Bodrum’u seven ve Bodrum’da iş yapan herkesle birlikte bu sorumluluktan kaçınmayacağız. Pandemi sürecinden güçlü ve başarılı bir şekilde çıkmak için her türlü hazırlığımızı yaptık. Biliyoruz ki, zaman alsa da o güzel günlerimize hep beraber geri döneceğiz. Arzumuz kazananın Bodrum ve turizm sektörü olması” dedi.

Haberin Devamı

DÖNÜŞÜM VURGUSU
BODER Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü olarak görev almaya hazırlanan Bodrium Otel&SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin de uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeler hakkında bilgi verdi. Girgin, “Ev pansiyonculuğu gibi en temel başlangıç noktasından, en üst düzey uluslararası marka bilinirliliğine varan Bodrum otelcilik sektöründeki değişim ve dönüşüm artık kaçınılmaz. Her ev yapanın odasını veya tamamını rahatça kiralayarak hak kaybına sessiz kalmayan bir yapı oluşturmak istiyoruz” diye konuştu. Sektörde çatı bir dernek olarak birçok yeniliğe imza atmak istediklerini de dile getiren Yiğit Girgin, “İşletmelerin sürdürülebilirliği için kadın girişimcilerimizin ihtiyaç duyduğu donanımları ve yeni bir vizyon kazandırmayı amaçladığımız ücretsiz hayat boyu eğitim programları oluşturuyoruz. Mesleğe yeni girecek arkadaşlarımızı sektörle buluşturacak kariyer fuarı başta olmak üzere ihtisas fuarlarını Bodrum’a kazandıracağız. Sektörün ilgi alanındaki kritik konularda uzman iş ortakları ile ücretsiz eğitim ve seminerler düzenleyeceğiz. Otellerimizin en çok ihtiyaç duyduğu araç-gereçler için uygun fiyat avantajları sunulması amacıyla platform oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!