Bir yelken yarışından çok daha fazlası

Güncelleme Tarihi:

Bir yelken yarışından çok daha fazlası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2020 04:15

KORONAVİRÜS nedeniyle yelken yarışlarının düzenlenmediği bu yıl, The Bodrum Cup’ta bir ilke imza atıldı.

Haberin Devamı

20 Ekim saat 11.00’de Bodrum Kalesi’nin önünde, kampana töreni gerçekleştirildi ve pandemi sürecinde en büyük mücadeleyi veren sağlık çalışanları alkışlandı. Törenin ardından sağlık çalışanları için bir anma seyri düzenlendi. The Bodrum Cup’ın şampiyonları, STS Bodrum Okul Gemisi’nde bu yılın kahramanları olan sağlık çalışanlarıyla buluştu.

RENGARENK BAYRAKLAR

Her sene The Bodrum Cup’ta yarışan yatlarda dalgalanacak yarış bayraklarını kendi elleriyle boyayan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın özel öğrencileri, bu yıl anma seyri için, geçen 31 yılın şampiyonlarının bayraklarını yine rengarenk boyadılar. Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Organizasyon Komitesi, bu yıl festivali yılın kahramanlarına adayarak, bir kez daha anlamlı hale getirmeyi başardı. Bu sene yarışmadık ancak 32 yıldır büyük bir coşkuyla, sevgiyle ve deniz aşkıyla yarışan şampiyonlarımızla bir günlük seyre çıktık ve bu seyri salgın sürecinin en büyük mücadelesini veren sağlık kahramanlarımıza adadık. Bu, çok asil ve çok onurlu bir duruşun ifadesi” dedi.

Haberin Devamı

Bir yelken yarışından çok daha fazlası

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları CEO’su Dr. Erhan Bulutcu, Amerikan Hastanesi olarak, sporun iyileştirme üzerindeki etki ve önemini bildiklerini, ülke sporuna destek vermeyi görev olarak gördüklerini söyledi. CEO Bulutçu, “American Hospital The Bodrum Cup’la bu desteği denizlere taşıyoruz. İnsanları bir araya getiren, omuz omuza mücadele ruhunu denizlere taşıyan yarışlardan bu yılki salgın nedeniyle uzak kaldık. Düzenlenen anma seyrinde, koronavirüs pandemisinin kahramanı sağlık çalışanlarını alkışladık. Biz de tüm meslektaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras ise, “Şüphesiz 32’nci yılımız tarihte unutulmazlar arasında yerini alacak. İnsanlık olarak ne yazık ki oldukça zor günlerden geçiyoruz. Bu olağanüstü günlerin en büyük mücadelesini veren sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Buradan bir kez daha bizler için hayatını feda eden kahramanlarımızı minnet, saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Haberin Devamı

EZELİ RAKİP EBEDİ DOST

American Hospital The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal da, “Her zaman dediğimiz gibi, The Bodrum Cup bir yelken yarışından çok daha fazlası. Burada ezeli rakipler, ebedi dostlar buluşur. Birlik ve dayanışma vardır. Maalesef 2020 tüm dünya olarak olağanüstü günlerden geçtiğimiz bir yıl oluyor. Görünmez bir düşmanla olan mücadelemiz henüz bitmedi. Bu süreçte pek çok şey değişti hayatlarımızda. Dolayısıyla, her yıl kapsamını daha da genişleterek bir festivale dönüştürdüğümüz The Bodrum Cup’ı bu sene iptal ettik. Ancak insanlığı korumak için hayatlarını tehlikeye atan o değerli insanlara olan minnetimizi bir nebze de olsa gösterebilmek için bu yılı sağlık kahramanlarına adamak istedik” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!