Best Model Uygar Taze’den oyunculuğa yeşil ışık

Güncelleme Tarihi:

Best Model Uygar Taze’den oyunculuğa yeşil ışık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2021 11:55

2017 Best Model of Turkey Yarışması’nda üçüncü olduktan sonra aldığı dizi ve film tekliflerini geri çeviren İzmirli Uygar Taze, üniversiteyi bitirince oyunculuğa yeşil ışık yaktı. “Benim için okulum öncelikliydi” diyen Taze, master eğitimini de tamamladıktan sonra teklifleri değerlendirecek.

Haberin Devamı


Uygar Taze, 2017 yılında Best Model of Turkey’de üçüncü oldu, hemen ardından Bangkok’ta yapılan ‘Dünyanın En Karizmatik ve Yakışıklı Erkeği Yarışması’na katıldı ve ‘yılın prensi’ seçildi. Bu iki unvan, sinema ve televizyon dünyasındaki yapımcıların gözünü Taze’ye çevirdi.

ŞİMDİ SIRADA MASTER VAR
Yarışmaların ardından Uygar Taze’ye oyunculuk teklifleri yağmaya başladı. Ancak genç model, önce eğitimini tamamlamak istediği için aldığı tüm teklifleri geri çevirdi. Koç Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi’nden kısa süre önce mezun olan Taze, şimdi İsviçre’deki University of Geneva’da (Cenevre Üniversitesi) ‘Business Analytics’ (İş Analitiği) adlı master programına katılmaya hazırlanıyor.

OKULUM ÖNCELİKLİYDİ
Uygar Taze, master eğitimini de tamamladıktan sonra oyunculuk tekliflerini değerlendirmeye alacak. Taze, “Best Model’dan sonra gelen teklifleri reddettim, çünkü okulum benim için daha öncelikliydi. İlerisi için oyunculuk kariyeri düşünüyorum ama öncesinde master eğitimimi de tamamlayacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!