Best Model Uygar Taze: Yeni girişimlerimi yakında duyuracağım  

Güncelleme Tarihi:

Best Model Uygar Taze: Yeni girişimlerimi yakında duyuracağım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2021 22:37

 2017 Best Model of Turkey üçüncüsü Uygar Taze, ticaret dünyasına sürpriz projelerle merhaba dedi. Bir giyim markası ve bir alışveriş platformu kurmak için hazırlıklarını tamamlayan Taze, yakında yeni projelerini de hayata geçireceğini söyledi.

Haberin Devamı

 

2017 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında elde ettiği üçüncülükle tanınan Uygar Taze, şimdi de yatırımcı kimliğiyle iş dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

EYLÜL AYINDA AÇILIYOR

Koç Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi’ndeki eğitimine devam ederken ticarete atılma kararı alan Taze, “Seven Unity” adını verdiği bir giyim ve aksesuar markası hayata geçirdi. Hem İzmir’de mağaza açmanın hazırlıklarında olan hem de alışveriş platformu kurmayı hedefleyen genç model, gereken tüm hazırlıkları tamamladı. İzmir Alsancak’ta hayata geçireceği konsept mağazası hem de alışveriş platformu eylül ayında tüketiciyle buluşacak.

HEM GİRİŞİMCİ HEM ÖĞRENCİ

Önümüzdeki yıl İsviçre'deki University of Geneva’da (Cenevre Üniversitesi) ‘Business Analytics’ (İş Analitiği) adlı master programına katılacağını belirten Uygar Taze, “Şimdilerde yepyeni projeler üzerinde çalışıyorum. Bir yandan master eğitimime devam ederken bir yandan da girişimci kimliğimi koruyacağım. Sürprizlerimi çok yakında açıklayacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!