Güneş Altunkaş'ın ilk kitabına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Güneş Altunkaşın ilk kitabına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2019 16:37

Geçtiğimiz günlerde "Kapının Ardındaki Ben" adlı ilk kitabını okurla buluşturan Güneş Altunkaş’ın ilk imza günü 24. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’nda düzenlendi.

Haberin Devamı

Nemesis Kitap etiketiyle yayımlanan Güneş Altunkaş’ın kitabı İzmirli kitapseverlerden tam not aldı. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen TÜYAP İzmir Kitap Fuarı kapsamında 7 Nisan Pazar günü İzmirli okurlarıyla buluşan Güneş Altunkaş, yoğun ilgiyle karşılandı.

Güneş Altunkaşın ilk kitabına büyük ilgi

“İlk imza günümün İzmir’de olması benim için çok mutluluk vericiydi. Kapının Ardındaki Ben’e uğur getireceğine inanıyorum,” diyen Altunkaş, kitapla ilgili oldukça olumlu geri dönüşler aldığını vurguladı.

Güneş Altunkaşın ilk kitabına büyük ilgi

Haberin Devamı

Güneş Altunkaş, önümüzdeki tarihlerde düzenleyeceği yeni imza günleriyle okurlarıyla buluşmaya devam edecek.

Güneş Altunkaşın ilk kitabına büyük ilgi

GÜNEŞ ALTUNKAŞ KİMDİR?

Güneş Altunkaş 1984, İstanbul doğumlu. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ile Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri eğitimi aldıktan sonra spikerlik ve sunuculuk için akademik eğitimini de tamamlayan Altunkaş, Perfore ve kamera önü spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublaj yaptı. Uzun yıllar reklam filmi sektöründe genel sanat yönetmeni olarak görev alan Altunkaş, eşzamanlı olarak ulusal yazılı basında yaşama dair yazıları ve röportajlarıyla ses getirdi. Medya genel koordinatörlüğü ve film şirketlerinde yöneticilik de yapan Altunkaş, film yapımı ve satışıyla iş hayatına devam etmektedir. Kapının Ardındaki Ben, yazarın ilk romanıdır.

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!