Başkan Soylu’nun Mutlu Günü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Soylu’nun Mutlu Günü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2015 11:06

KARDEŞİNİN NİKAHINI KIYAN BAŞKAN SOYLU, ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun kardeşi Soner Soylu, Nazan Çetin ile dünya evine girdi. Kardeşinin nikahını kıyan Başkan Soylu, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun kardeşi Soner Soylu, Nazan Çetin ile hayatını birleştirdi. Gümüldür Denizatı Otel’de düzenlenen düğüne siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katılım gösterdi. Genç çiftin nikahını Menderes Belediye Başkanı Soylu kıydı. Gece, renkli görüntülere sahne olurken, çiçeği burnunda çift düğünün ardından balayı için Yunan Adalarını tercih etti.
MUTLULUK VE HEYECAN BİR ARADA
Kardeşinin nikahını kıymanın mutluluğunu yaşayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Öncelikle bizi bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkürler. Herkese nasip olmayacak bir şey bana nasip oldu. Ayrı bir mutluluk, ayrı bir heyecan yaşıyorum. Bugüne kadar yüzlerce nikah kıydım ama bugünkü heyecanı, bugünkü hissettiğim duyguları hissetmemiştim. Soner benim kardeşim ama ben onu oğlum gibi görüyorum. Kardeşimden çok oğlumun nikahını kıyıyorum. İnşallah kıyacağım nikah onlara, ailelerimize, herkese hayırlar güzellikler getirsin“ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!