Astroloji uzmanı Nilay Arslan ritüelleri değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Astroloji uzmanı Nilay Arslan ritüelleri değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 16:29

 Ünlü Astroloji Uzmanı Nilay Arslan Günümüzde artış gösteren spiritüalizmin bize katkıları sayesinde bir çok yeni kelimenin de hayatımıza girdiğini söylüyor. Ay, enerjiler, tutulmalar gezegenler retro ve tabii ki ritüeller...

Haberin Devamı

 

Farkındalıklarımızın spiritüalizm akımıyla ile daha da çok arttığını belirten Astrolog,  hayat sınavlarını daha kolay atlatmak için pozitif alan açarak olumlamalar, meditasyonlar esma çalışmaları ve ritüeller ile frekans yükselterek daha huzurlu güvenli enerji alanına sahip olduğumuzu söylüyor.

Türkiye’nin bir çok yerinde eğitim veren Nilay Arslan bazı şehirlerin  spiritüalizm farkındalığının çok yüksek olduğunu ve bu şehirlerin başında özellikle İzmir’in geldiğini belirtiyor. Izmir’in enerji alanın ve bu anlamdaki farkındalığın yüksek olduğunu belirtirken,  en çok tercih edilen ve yapılan ritüel çalışmalarının bolluk bereket, sağlık, bağ kurma, arınma, affetme, ruh eşi, kilitlenen konularda kilitleri açmak olarak örnek veriyor.  Nilay Arslan çalışmaların başarılı olması için; ”Ritüel çalışmalarında başarılı olmak için isteğiniz karşısında çalışmayı yapıp serbest bırakmaktır. Obsesif şekilde devamlı olması için konuyu düşünmek ve üzerine gitmek en çok yapılan hatalardan biridir. Üzerine gittiğimiz her enerji sizden kaçar. Çalışan konuyu serbest bırakıp o enerji dalga boyutunun size gelmesini sağlamak için bırakmayı iyi bilmemiz gerekir.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!