Özlen Çopuroğlu, “kadın gücü”ne dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi:

Özlen Çopuroğlu, “kadın gücü”ne dikkat çekti.
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 16:30

EV Kokusu adlı kitaplarıyla tanınan ve kurduğu Ladies First Academy ile girişimci kadınlara eğitimler veren reklamcı Özlen Çopuroğlu, 50 bini aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarda kadın gücüne dikkat çekti, “Kimsenin arkamızda olmasına ihtiyacımız yok, yanımızda olun yeter” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarından Meta Communication çatısı altında kurduğu Ladies First Academy’de özellikle İzmir’den yoğun talep olduğunu, iş dünyasına adım atmak isteyen kadınlara hangi şehirde olursa olsun destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Çopuroğlu, “Yakın bir zamanda derneğin bir ayağını da İzmir’e taşıyacağım” dedi.

OMUZ OMUZA DURALIM
“Her başarılı erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır söylemini 21’inci Yüzyıl’da yeni bir şeyler söyleme zamanı diyerek değiştirsek fena olmaz” diyen Özlen Çopuroğlu, “Her erkek ve kadının mutlak başarısında yan yana, omuz omuza, el ele, kol kola durmanın koşulsuz desteği, sevgisi ve saygısı vardır. Birbirine kol, kanat olan tüm erkeklere ve kadınlara selam olsun. İyi ki varız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!