Anne, iş kadını ve yarışçı

Güncelleme Tarihi:

Anne, iş kadını ve yarışçı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 09:22

Anne, iş kadını ve yarışçı

Haberin Devamı

İSTANBUL'da 5 yıl bankacılık yapmasının ardından 2002'de ani bir kararla İzmir'e taşınan Nurşen Eser, 15 yılda iş ve özel yaşamında başarılı bir grafik çizdi.

İzmir'e taşınır taşınmaz çeşitli eğitimlere katılarak diplomalar alan Nurşen Eser, Balçova'da sağlıklı zayıflama başta olmak üzere, ileri teknoloji ürünlerle lazer epilasyon gibi uygulamaların yapıldığı Aquamirane Beaty & Day Spa'yı hizmete açtı. Araştırmalarının ardından bu kez, katkı maddesi olarak içinde bir damla suyun dahi bulunmadığını belirttiği ve çocuklar için hazırladığı, 5 yaşındaki oğlu Cesur'un adını da verdiği, günlük meyve ve sebze sularının yer aldığı 15 değişik detoks ürününü içeren Happy Juice'yi üretmeye başladı. Eser, detoks ürünlerine içeriklerine göre Good Morning, Fresh, Care, Relax, joy, Life, Fit, Form, Naturel, Energy, Power, Cesur Kids, Secret, Zen, Baby & Mom isimlerini verdi.

Anneliği ve yoğun iş temposuna rağmen, detoks ürünleriyle ilgili yaptığı bir sponsorluk görüşmesi sırasında konu otomobil ve hız tutkusuyla örtüşünce, B Max yarış direktörü Bahadır Sevinç'in teşvikiyle kendini pistlerde buldu. Lisanslı sporcu oldu ve Aydın Otomobil Sporları Kulübü'nün Ege Asal Metal sponsorluğunda düzenlediği İzmir Otokros Kış Kupası Otomobil Yarışları'nda kadınlarda birinciliği aldı.

İçinde bulunduğu yoğun iş temposuna otomobil yarışlarını da sığdıran Nurşen Eser, 9 Nisan'da İzmir Ralli Cros'a ve sonrasında Ankara'da yapılacak olan ANOK Ralli Cros'ta kupa için yarışacak.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!