"Ameliyatsız cilt gençleştirme" artık mümkün

Güncelleme Tarihi:

Ameliyatsız cilt gençleştirme artık mümkün
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2020 12:24

İzmirli ünlü güzellik uzmanı Neşe Demirtaş, cilt gençleştirme teknikleriyle ilgili merak edilenleri cevapladı.

Haberin Devamı

”Ameliyatsız yüz germe teknikleri cerrahi işlem olmadan yüzdeki sarkma ve kırışıklıkların artık kolayca giderildiğini söyleyen Demirtaş, sözlerine şöyle devam etti:

Cildin yapısı ve ihtiyaçları, hastanın beklentileri göz önüne alınarak ciltteki hasar durumu ve belirlenen tespit edilen leke akne kırışıklık cilt sarkması ve cilt altı yağ yastıkçıklarını tetikleyecek collejeni çalıştıracak işlemin seans sayısını belirliyoruz bu sayıyı biz beraberce planlıyoruz . Bazı hastalarda kombinasyon tedaviler en başarılı sonuçları verir. Cilt kalitesini artıran ve cilde daha taze, daha parlak bir görünüm veren sistemlerden biri dermabrazyon ve mezoterapidir hem cildin ölü ve yaşlı derisini alıyoruz hemde cilde vitamin ve mineralllerle destek verip cildin kendi kendine yapılanmasını sağlıyorum . Bu tedavide cilt altı mikro-iğnelerle uyarılır. Lekelerin görünümünü renk tonunu düzeltiyoruz , cildi pürüzsüzleştirmek dışında, ciltteki kolajen üretimini artırıyor. Cilt yüzeyini nazikçe soyarak diğer iki sistemi bütünleyen işlemi, cildin ihtiyaçlarına göre tasarlanabilen bir işlem. Bu tedavileri 15 gün arayla ikişer seans uygulayarak optimum sonuçları almak mümkün oluyor.

Haberin Devamı

Ameliyatsız cilt gençleştirme artık mümkün


 

"HASTALAR EN KISA SÜREDE SOSYAL YAŞAMINA DÖNEBİLİYOR"

Yüz gerdirme ve gençleştirme yöntemleri ile günümüzde artan anatomik bilgiler ve teknikler sayesinde doğru hasta seçimlerinde ameliyat yapmadan da ameliyata yakın sonuçlar alınabileceğini vurgulayan Neşe Demirtaş, "Bu tekniklerin avantajı hemen günlük sosyal ve iş yaşamına geri dönelebilmesidir. Ayrıca ameliyatın getirdiği yan etkilere sahip değildir. Genel anestezi gerektirmez. Ayrıca, yapılan işlemlerin çoğu cilt ve cilt altı dokuları onardığı için yaşlanmaya karşı önlem alınmış olur.Cilt gençleştirme işleminde cilt tonusu leke göz altı morluk ve kırışiklığı giz kapağı düşüklüğü nazolobiyel cizginin giderilmesi ,kaş kaldırma cildin sıkılaşıp yukarı kalkması sağlanır kişiden kişiye seans sayısı ve cilde verilen vitamin ve mineraller değişip lifting etkisi muazzam gerçekleşir." dedi.

Haberin Devamı

Ameliyatsız cilt gençleştirme artık mümkün

5 TİP CİLT VARDIR

* Normal cilt; bu bu tip ciltte gözenekler kapalı, parlak ve pürüzsüzdür, cilt problemi olmayan cilttir. Çok özel bir bakıma gerek yoktur.

* Karma cilt; bu ciltte yüzün T bölgesi yağlı, diğer bölgeler ise ağırlıklı olarak kurudur. Yağlı bölgelerde komedonlar ve açık gözenekler bulunurken, kuru bölgelerde gözenekler kapalıdır.

* Kuru cilt; bu cilt ince, mat, pul pul dökülmeye eğilimlidir. Gözenekler ufak ve çoğunlukla kapalıdır. Cildin yapısı daha ince ve gergin olduğu için çabuk kırışmaya eğilimlidir.

* Yağlı cilt; bu tip ciltte yağ gözenekleri açık, komedonların ve yer yer sivilcelerin olduğu, yağ salgısı fazla olduğu için aşırı parlayan görüntü vardır.

Haberin Devamı

* Olgun cilt; Yaş ilerledikçe hücre yenilenmesinin yavaşlaması ile ortaya çıkan cilt tipidir. Hücrelerin dökülmesi de yavaşladığı için cilt normalden daha kalın ve kaba gözlenir. Ayrıca yağ salgısı da yavaşladığı için ciltte derin kırışıklıklar ortaya çıkabilmektedir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!