Alpay Kandemir Parkı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Alpay Kandemir Parkı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2022 21:19

 GÜZELBAHÇE Belediyesi, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden meclis üyesi ve Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü’nün başkanlığını yapan Alparslan Alpay Kandemir adına ölüm yıl dönümünde park açılışı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Parkın açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP İzmir milletvekilleri Tacettin Bayır, Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkan yardımcıları, CHP eski milletvekilleri, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve ilçe yönetimi, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay ve ilçe yönetimi, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İyi Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Afet Albaş ve ilçe yönetimi, meclis üyeleri, muhtarlar, Alpay Kandemir’in ailesi, STK başkanları ve yöneticileri ile Güzelbahçeliler katıldı.

Alpay Kandemir Parkı açıldı

İSMİ YAŞATILACAK
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, “Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum böyle bir parkta ismini yaşattığı için. Burayı yaşatmak aile, belediye ve burada yaşayan Güzelbahçelilere düşüyor” dedi.
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da “Alpay bizim için yoldaş, bir mücadele arkadaşı. Kendisiyle siyaseten çok birlikte oldum. Çok erken kaybettik. Bu ilçeye bu kente yapacakları vardı. Yüreğin de herkese yer açan bir kardeşimizdi. İyi bir insandı. Onun adına bu parkı yaptığı için Mustafa Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

BÜYÜK BİR GURUR
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ise “Alpay’ı çok yakından tanıma fırsatı buldum. Çok şey paylaştık Güzelbahçe ve partimize dair. Çevre ve doğa dostu kardeşimizin Güzelbahçe’nin ve İzmir’in gereksinimleri ve ihtiyaçlarına dair çok şey paylaştık. Güzel bir insandı. Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı” ifadelerini kullandı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de şunları aktardı:
“Alpay Kandemir ile 2009 yerel seçimlerinde bu yana omuz omuza siyaset yaptık. Evet, belki siyasi olarak bazen ters düştük, fikirlerimiz uyuşmadı fakat hiçbir zaman birbirimize karşı nezaketimizi ve saygımızı kaybetmedik. Alpay Güzelbahçe’nin koca yürekli insanıydı. Esnaflığında ve siyasetinde hiç kimseyi hiçbir zaman kırmadı. Bugün burada onun ismini yaşatmak bizler için büyük bir mutluluk ve gurur.”

Haberin Devamı


ZOR BİR GÜN
ALPAY Kandemir’in eşi Derya Kandemir, “Benim ve ailem için hem mutlu hem gururlu bir gün ama çok da zor bir gün. Yokluğu bizi derinden üzüyor. O iyi bir baba ve eşti. park için de başkanımıza, emek veren çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yalı Mahallesi Muhtarı Özkan Kurt ise “Benim için zor bir gün. Ben Alpay’ın çocukluk, gençlik, arkadaşı kardeşi dostu olarak buradayım. Biz burada doğduk, büyüdük. Alpay’ı karşıdan gördüğünde kapı gibi adamdı. Öyleydi ama kalbi 5 yaşındaki çocuk gibiydi. O iri cüsseli dev adam iyi kalpli bir insandı. Onunla arkadaşlık dostluk yaptığım için gurur duyuyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!