Akbük’ün değeri günden güne artıyor

Güncelleme Tarihi:

Akbük’ün değeri günden güne artıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2021 01:38

 Daha düne kadar sadece yakın bölgelerden yazdan yaza gelen yazlıkçıların tercih ettiği Akbük, bugün yeni konutlara ev sahipliği yapan, yaz-kış yerleşim yeri haline ve cazibesi giderek yükselen bir bölge haline geldi.

Haberin Devamı

 

 

 

 

BOZULMAMIŞ doğası ve muhteşem deniziyle Didim’in değeri gün geçtikçe artan tatil beldesi Akbük, yatırımcıları da kendisine çekiyor. Son olarak yıllardır inşaat ve sigorta sigorta sektörlerinde hizmet veren Kayserili iş insanı Ali Rıza İncetan, her yaz tatilini geçirdiği Didim’de yeni bir yatırıma imza attı. Akbük’te hayata geçirdiği Arium Konutları’nın kalitesi, ferah alanları ve muhteşem deniz manzarasıyla dikkat çektiğini ifade eden İncetan, “Didim’de konutlar genel olarak güzel. Fakat inşaat kalitesi anlamında bizim standartlarımız daha yüksek. Tam da bu sebeple Arium Konutları malzeme ve yapı kalitesiyle standartların çok üzerinde. Arium konutları, firmamızın inşaat konusundaki tecrübesiyle, inşaat yüksek mühendisi Betül Üner’in danışmanlığında, her detayı ince ince hesaplanmış, kaliteden ödün vermeden adımıza ve iddiamıza yakışan biçimde üretilmiş ve son kullanıcı için en uygun halde satışa sunulmuştur” dedi.

Haberin Devamı

Akbük’ün değeri günden güne artıyor

 

TAMAMI DENİZ MANZARALI

 

Akbük’de evlerin genelde ikinci konut olarak kullanıldığını ve küçük olduğunu ifade eden İncetan, bölgenin genel yapılaşmasının tersine Akbük’de geniş ve ferah, yaz-kış kullanıma uygun konutlar olmasını istediklerini kaydetti. 3+1 dairelerin çift balkonlu ve çift banyolu, 22 konutun tamamının deniz manzaralı ve havuzlu olduğunu vurgulayan İncetan, “Zaten elimizde sınırlı sayıda 3+1 konut kaldı. Pandemi döneminde Akbük’ün şifa veren havası ve konut alan kişilerin etkili referansları ve elbette bankaların sağladığı konut kredisi kampanyaları da oldukça etkili oldu. Konutlarımıza gösterilen ilgiden biz de çok memnunuz” diye konuştu.

 

Haberin Devamı

GENİŞ KONUT İHTİYACI

 

Günümüzde evdeki herkesin kendi odasında yaşadığını, ailece birlikte nitelikli zaman geçirmenin çok zorlaştığını dile getiren İncetan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemiyle hem kişilerin evde geçirdikleri süre uzadı hem de konfor ihtiyacı yükseldi. Biz de gelen talepler üzerine sınırlı sayıda geniş daireler yaptık. Konutlarımız hem yaz-kış kullanıma uygun kalitede hem bir konutta istenilen tüm konforu sağlıyor hem de evde ailecek birlikte nitelikli zaman geçirmeye uygun genişlikte. Daha çok, yaz-kış kullanıma uygun, geniş konut arayanlar bizi tercih ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 üretimlerimizle biz de geniş konut ihtiyacına cevap vermekten mutluyuz. Yaz-kış kullanıma uygun konut üretince, yedek su deposundan evin yoluna, bahçe peyzajından çocuk oyun parkına kadar tüm detayları düşünerek, elbette bölgedeki diğer konut üreticileriyle ortak hareket ederek hayatı kolaylaştıran çözümler ürettik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!