AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan: Yurtlar 4 ve 5 yıldızlı otel seviyesindedir

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan: Yurtlar 4 ve 5 yıldızlı otel seviyesindedir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2021 12:42

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan: Yurtlar 4 ve 5 yıldızlı otel seviyesindedir

Haberin Devamı

AK Parti Konak İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan,  muhalefetin 90'lı yılların siyaset anlayışını devam ettirdiğini söyledi. Son günlerde yaşanan yurt polemiğine değinen İnan, "2002 yılında ülkede yaklaşık 100 bin kapasiteli yurt vardı. Şu an ise bu rakam 1 milyonun üzerinde çıkmış durumda. Ayrıca ranzalı eski ve köhne sistemden ikili ve üçlü bazalı sisteme geçildi. Şu an yurtlar 4 ve 5 yıldızlı otel seviyesindedir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yerine getiremeyeceği vaatlerle komik duruma düştüğünü de dile getiren İnan, "Gençlerimiz sözünde duran, icracı, iç ve dış politikada ülkesinin ve milletinin menfaatini koruyan Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümeye devam edecektir. Kılıçdaroğlu'nun akla ve mantığa sığmayan vaatlerine milletimizin karnı toktur" diye konuştu.

'ANA MUHALEFET İZMİR'E HİZMET EDEMİYOR'
Ana muhalefet liderinin İzmir'e dahi hizmet edemediğini belirten İnan, "Milletvekili seçildiği ve Büyükşehir'in ellerinde olduğu bir yerde dahi sorunlarına somut çözüm önerileri üretemiyor. Sayın Kılıçdaroğlu, sel ve su baskınlarında şehrimize geldi ve hemşerilerimizin tepkileriyle karşılaştı. İnsanlar, 30 yıldır bu şehri yöneten köhneleşmiş zihniyete tepkisini koyarken sayın Kılıçdaroğlu Ankara'ya gidip hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti. Daha kendi seçim bölgesine hizmet edemeyen turist vekil, çıkıp, 'Ülkenin sorunlarına çözüm üreteceğim' diyor. Seçildiği şehri tanımayan bir adam bu ülkeye ne verebilir ki. Gençler bu vaatleri yemez" dedi.

'SOYER'E SAMİMİYSEN DENİZ MANZARALI ŞATONU TAHSİS ET' ÇAĞRISI
Son dönemde gençlerin siyaset malzemesi haline getirilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan İnan, şöyle devam etti:
"Maalesef, İzmir'in CHP'li milletvekilleri toplumda olumsuz bir algı oluşturmak için minibüslerine doldurdukları partililerini üniversite öğrencisiymiş gibi çeşitli eylemlerde kullanıyorlar. Biz buradaki kurguyu anlayamayacak kadar saf değiliz, karşınızda AK Gençlik var. Tunç Soyer'e buradan seslenmek istiyorum, Çav Bella şarkısıyla makama oturduktan sonra ilk icraatı deniz manzaralı şatoyu kendisine tahsis etmek oldu. Eğer gerçekten üniversite öğrencilerini düşünüyorsa bu şatosunu öğrenci ve gençlere açsın. Muhalefet, her konuda olduğu gibi bu konuda da samimiyetsizdir." Konuşmasının son bölümünde teşkilata yönelik mesajlar veren İnan, "İcraatlarımızı daha çok anlatmamız gerekiyor. Bunun için teşkilatımıza büyük görevler düşüyor" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!