Adnan Canoğlu sağlığına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Adnan Canoğlu sağlığına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2021 19:47

YAN ağrısı yakınmasıyla Özel Egepol Cerrahi Hastanesi’ne başvuran ve yapılan muayene sonucu böbrek tümörü saptanan 56 yaşındaki Adnan Canoğlu, gerçekleştirilen 4,5 saatlik bir operasyonla yaşama tutundu.

Haberin Devamı

Operasyon genel cerrahi uzmanı Doç. Dr. İsmail Sert ve üroloji uzmanı Op. Dr. Muharrem Baturu ile hastanenin deneyimli cerrahi ekibi tarafından gerçekleştirildi. Doç. Dr. İsmail Sert “Adnan Bey’e yaptığımız tetkikler, ultrason ve MR görüntülemeleri sonucunda hastada büyük bir böbrek tümörü gelişmiş olduğunu ve komşu hayati organları da etkilediğini gördük. İleri seviyeye gelen bu tümör, böbrek, böbrek üstü bezleri, toplardamar, karaciğer, diyafram zarı ve çevre dokulara da yayıldığı için hastamız hayati risk taşıyordu. Ameliyatı hastanemizde deneyimli kadromuzla birlikte gerçekleştirdik ve tümörlü dokuları temizledik. Tümörü tamamen temizlemek hastanın bundan sonraki yaşamının konforlu yaşaması için çok önemli” dedi.

DENEYİMLİ BİR EKİP

Hastanın başarılı bir operasyonla eski sağlığına kavuştuğunu ve taburcu edildiğini kaydeden Dr. Muharrem Baturu da “Böbrek tümörleri hayati organlara yakın olduğu için riskli ameliyatlardır. Benzer ameliyatları daha önce de yapmıştık. Egepol Hastanesi olarak, hem üroloji hem de karaciğer, pankreas ve damar cerrahisi konusunda deneyimli bir ekibimiz olması sayesinde başarılı bir operasyona daha imza attık. Hastamıza bundan sonraki yaşamında da sağlıklı günler diliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!