70 yıldır kaliteyi Manisalılara sunuyor

Güncelleme Tarihi:

70 yıldır kaliteyi Manisalılara sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2021 19:16

Kuruldukları günden beri Manisalılara kaliteyi uygun fiyatlarla sunduklarını belirten Muzaffer Kahraman Mobilya’nın ortağı Sabri Kahraman, çok yakında açacakları yeni mağazalarıyla büyüme hamlesi yapacaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Özkan ÇELİK

ozkan@mekajans.com

SEKTÖRÜNÜN güçlü markalarından Muzaffer Kahraman Mobilya, tam 70 yıldır verdiği kaliteli hizmet anlayışıyla adından söz ettiriyor. Muzaffer Kahraman Mobilya’nın ortağı Sabri Kahraman, babaları merhum Muzaffer Kahraman’ın 1951 yılında firmayı kurduğunu ve Manisa merkezdeki küçük bir dükkanda mobilya ürünleri imalatı ve satışına başladığını ifade etti. “Babamız dönemin önde gelen marangoz sanatkarlarından biriydi” diyen Sabri Kahraman, o dönemlerde mobilya sektörünün Manisa’da yok denecek kadar az durumda olduğunu ifade etti. Sabri Kahraman, şöyle devam etti: BABASININ YOLUNDAN GİTTİ “Zaman içinde makine yatırımı yaparak, mobilya sektörünün Manisa’daki ilklerinden birisi oldu. Özellikle masa, sandalye, TV sehpası ve üniteleri, vitrin gruplarında sipariş üzerine başlayan üretim, zamanla ürün çeşidinin de artması ve siparişlerin yoğunlaşmasıyla daha büyük bir dükkana taşınma ihtiyacına dönüştü. Ve büyüme adımını atmamızı sağladı. 1975 yılında liseden mezun olduktan sonra babamın yolundan yürüdüm ve mobilya sektöründe 45 yılı aşkın bir süredir hizmet veriyorum.”

Haberin Devamı

70 yıldır kaliteyi Manisalılara sunuyor

ÜÇÜNCÜ KUŞAK DA İŞBAŞINDA

1985 yılında askerlik hizmetini tamamladıktan sonra aralarına kardeşi Günay Kahraman’ın da katıldığını ifade eden Sabri Kahraman, “Kahraman Mobilya’ya güç katan kardeşim Günay Kahraman ile birlikte Manisa’da mobilya sektöründe kalitenin ve güvenin adresi olduk. 3’üncü kuşak temsilcimiz oğlum Ayberk Kahraman da bizim yolumuzdan yürüyerek Kahraman Mobilya çatısı altında çalışmalarını sürdürüyor. Kardeşim ve aynı zamanda şirket ortağım Günay Kahraman ile oğlum Ayberk Kahraman ile birlikte Manisalılara en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Kahraman Mobilya pazarlama ve satış müdürlüğü görevini yürüten oğlum Ayberk Kahraman’ın bizden devir alacağı bayrağı daha da ileri taşıyarak sektördeki başarılı çizgimizi devam ettireceğine inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

EVİN TÜM İHTİYACI BURADA

Şehzadeler’de 500 metrekare büyüklüğündeki 3 katlı mağazalarında kaliteden ödün vermeden üretilmiş şık ve modern tasarımları müşterilerine sunduklarını belirten Sabri Kahraman, “Oturma grupları, koltuk takımları, köşe takımları, kanepe çeşitleri, salon ve yemek grupları, çocuk odası takımları, yatak, baza ve başlık modelleri ile sehpa ve masa çeşitlerini shoowroomuzda sergiliyoruz. Bir evin ihtiyacı olan her türlü mobilya ve aksesuar çeşidi bünyemizde mevcut. Özellikle görsel şıklığı ve sağlam yapılarından dolayı rustik ve klasik tarz mobilyalarımız çok beğeni topluyor. Müşterilerimiz sürekli olarak güncellenen ürünlerimizin yanı sıra isteği doğrultusunda özel ölçü ve modellere sahip mobilyaları da sipariş verebilirler. Daha çok kazanç elde etme adına ucuz ve dayanıksız ürünleri fabrikasyon zihniyetiyle satmak yerine kaliteli malzeme kullanılarak yine kaliteli işçilik ile birleştirilerek üretilmiş mobilyaları müşterilerimize sunuyoruz. Sağlık için risk taşımayan kumaş ve süngerler kullanıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

EGE’NİN HER YERİNE SATIŞ

MANİSA ve ilçeleri başta olmak üzere Ege Bölgesi’nin birçok yerinden müşterilerin mağazalarına gelerek alışveriş yaptığını aktaran Sabri Kahraman, “Ege Bölgesi’nin her yerine ürün satışımız mevcut. Ürün sevkiyatımızı ücretsiz ve en hızlı şekilde gerçekleştiriyoruz. Yeni evlenecek olan çiftler veya mobilyasını yenilemek isteyen aileler mağazamıza uğramadan karar vermesinler. Ürünlerimizin kalitesini, şıklığını ve konforunu yaşayarak bütçelerine en uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle mobilya sahibi olsunlar. Yaşantımızın büyük bölümünü birlikte geçirdiğimiz mobilyalarını doğru adresten, uygun fiyat ve yüksek kaliteyle satın almak isteyen müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

ŞİMDİ ÇOCUKLARI İÇİN ALIYORLAR 

“İNSANLARIN sağlam bir şekilde oturabilmeleri için mobilyaların kasalarına ve iskeletine önem veriyoruz” diyen Sabri Kahraman, şu bilgileri paylaştı: “Sattığımız her ürünün arkasındayız. Aradan 3-4 yıl geçse dahi her türlü yedek parça ve tamirat konusunda müşterilerimizin yanındayız. Müşterilerimizi hiçbir zaman ortada bırakmayız. Manisa’nın köklü firması olarak bize inanan ve ihtiyacı olduğunda ilk önce bize uğrayan kemikleşmiş bir müşteri kitlemiz var. 40-50 yıl önce evlenen ve bizden mobilyalarını alan müşterilerimiz şimdi evlenecek olan çocukları için bizden mobilya alışverişini yapıyor. Her geldiklerinde mobilyaların sağlamlığından söz ederek, ‘eskimeyen mobilya almışız’ diyorlar. Bizden ürünlerini alan müşterilerimiz memnuniyetlerini her seferinde dile getiriyorlar. Bu ne kadar doğru işler yaptığımızın bir göstergesi. Bu güven duygusu içinde yeni ve trend ürünleri en ekonomik koşullarda aynı kalite anlayışı ile sunmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

YENİ MAĞAZAYLA BÜYÜME ATAĞI

ŞEHZADELER’de ikinci mağaza açmak için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Sabri Kahraman, planlarıyla ilgili şu bilgileri aktardı: “Yeni mağazamızda, yatak ve baza konseptiyle hizmet vereceğiz. Sektöründe öncü firmaların ürünlerinin satışını gerçekleştireceğimiz bu mağazamızda da en büyük artımız yine sahip olduğumuz müşteri memnuniyetimiz ve güven çizgimiz olacak. Önümüzdeki yıl büyük bir sıçrama yaparak yüzde 100 büyüme hedefliyoruz. Büyüme hamlelerimizi yaparken ayaklarımızı yere sağlam basarak ilerlemeliyiz. Bundan sonraki süreçte amacımız; Ege sınırlarını aşarak tüm Türkiye genelinde müşteri potansiyeline ulaşarak, markamızı daha da güçlendirmek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!