Uluslararası Yatırım Zirvesi İstanbul’da Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası Yatırım Zirvesi İstanbul’da Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 11:59

GÖĞÜŞ GAYRİMENKUL YÖNETİM KURULU BAŞKANI KEREM GÖĞÜŞ VE İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ, ULUSLARARASI YATIRIM ZİRVESİ'NE KATILDI.

Dünya sermayesine yön veren liderler, iş adamaları, ekonomi ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri, Türkiye hükümeti bakanları, üst düzey temsilciler ve İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Raffles İstanbul Zorlu Center’da Uluslararası Yatırım Zirvesi’nde buluştu.
Körfez sermayesinin toplam büyüklüğü 1,5 trilyon doları aşan yatırım fonları; Türkiye’ye yatırım yapmış uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticileri ile buluşturan Uluslararası yatırım zirvesine katılan Göğüş Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Kerem Göğüş, Türkiye’nin özellikle de İstanbul’un gayrimenkul ve inşaat alanında itibar ve yatırım potansiyelinin son yıllardaki istikrarlı görünümü ile arttığını söyledi. Göğüş, bize destek veren sayın cumhurbaşkanımız ve devlet yöneticilerimize teşekkür ediyorum diyerek sözlerine devam etti.
KEREM GÖĞÜŞ: "ULUSLARARASI YATIRIMLAR ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ"
Kerem Göğüş, "İstanbul dünyanın gerçekten göz bebeği. Yerli ve yabancı yatırımcılar hem yurtiçinden hem yurtdışından, İstanbul’a yatırım yapmayı tercih ediyorlar. Ülkemizin genç nüfusu yatırım potansiyelimizi arttırırken bir taraftan da yeni iş alanlarının açılmasını sağlıyor. Körfez yatırımcıları tüm unsurları düşündüğünde yatırımlarını ülkemize yönlendirmeyi uygun görüyorlar. Göğüş Gayrimenkul olarak şehir merkezinde gerçekleştirdiğimiz Trend markalı konut projeleri ile gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçladık. Uluslararası platformlarda hem ülkemizi hemde projelerimizi tanıtmaya önem veriyoruz. Göğüş Gayrimenkul, geçtiğimiz yıl Amerikan National Association of Home Builders’ın (NAHB) ilk ve tek Türk üyesi olarak tescillendi. Yaşanabilir ve marka bir şehre sahip olmak istiyorsak kentsel dönüşüm ile şehrimizi yenileyip yatırımcısına kazandıran iyi eserler inşaa etmeye hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.
Göğüş ayrıca, "Gayrimenkul olarak Trend markalı projelerimizi gerçekleşen yatırım zirvesiyle körfez fonlarına bir kez daha tanıtma fırsatı bulduk ve ikili görüşmeler ile bunu en iyi şekilde değerlendirdik" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!