‘’Sınavda maskenizi yanınızdan ayırmayın’’

Güncelleme Tarihi:

‘’Sınavda maskenizi yanınızdan ayırmayın’’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2020 10:33

‘’Sınavda maskenizi yanınızdan ayırmayın’’

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)-Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adaylara önerilerde bulunan Tuba Uçar, “Adayların sınava giderken ve sınav esnasında sosyal mesafeye dikkat etmeleri, maskelerini yanlarından ayırmamaları, sınav süresince de kullanmaları çok önemli” dedi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, YKS’ye girecek adayların kendi maskeleri, siperlikleri ve el dezenfektanlarıyla sınava girebileceğini açıklamıştı. İstanbul Rumeli Üniversitesi de sınav öncesi beş binin üzerinde adaya içeriğinde maske bulunan sınav kiti göndererek destek olduğunu duyurdu.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Tanıtım ve Aday İlişkileri Müdürü Tuba Uçar konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:  “ÖSYM tarafından yapılan açıklamada öğrencilerin kendi maskelerini yanlarında getirebilmelerine izin verildiği söylendi. Bizler de İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak aday öğrencilerimizin bu zorlu süreçte yanlarında olmak, onlara desteğimizi hissettirmek istedik ve beş binin üzerinde adayımıza onlar için özel hazırlanan ve içeriğinde maske ile yüz siperliği bulunan bir kit gönderdik. Adayların sınava giderken ve sınav esnasında sosyal mesafeye dikkat etmeleri, maskelerini yanlarından ayırmamaları, sınav süresince de kullanmaları çok önemli. Umarız ki hafta sonu gerçekleşecek olan sınavı tüm adaylar sağlıkla atlatır, sene boyunca gösterdikleri gayretin karşılığını alarak hayalini kurdukları bölümlere yerleşmeye hak kazanırlar. İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak bütün adaylara şimdiden başarılar diliyoruz.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!