Pereira'nın yerine kim gelecek?

Güncelleme Tarihi:

Pereiranın yerine kim gelecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 14:40

Pereira'nın yerine kim gelecek?

Haberin Devamı

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, (DHA) - FENERBAHÇE'de Vitor Pereira dönemi sona erdi.

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın gerisinde kalan, Türkiye Kupası'nı Galatasaray'a kaptıran ve Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda elenen Sarı-lacivertli takım, yeni teknik direktörünü arıyor. Fenerbahçe yönetimi, Monaco yenilgisi sonrasında yeni hoca arayışlarını hızlandırırken, ilk teklifin Aykut Kocaman'a iletildiği öğrenildi. Özellikle Ali Yıldırım'ın, Konyaspor'dan ayrılmak istemeyen Kocaman'ı ikna etmeye çalıştığı gelen duyumlar arasında.

Öte yandan takımdaki Persie ve Wiel'i iyi kullanabilmek için adaylardan biri Hollandalı Guus Hiddink. Milli takımda başarısız olsa da Hiddink, alternatifler arasında yer alıyor.

Takımın başına geçecek en kuvvetli aday ise Roberto Carlos olarak görünüyor. Fenerbahçe camiasını tanıyan bir isim olan Carlos, maliyet olarak da cazip bir isim.

Teklif götürülen, ancak pahalı gelen Manuel Pellegrini'den indirim istenip haber beklenirken, eski futbolculardan Ümit Özat ile altyapı sorumlusu Şenol Çorlu yedekte bekletiliyor.

"Fenerbahçe'yi kesin şampiyon yaparım" diyen ve yıllardır fırsat bekleyen Yılmaz Vural ise sürpriz bir şekilde takımın başına getirilebilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!