Op. Dr. Ahmet Tuna Eren: Kadınların 7 ayrı sorununa tek çözüm

Güncelleme Tarihi:

Op. Dr. Ahmet Tuna Eren: Kadınların 7 ayrı sorununa tek çözüm
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 10:25

Op. Dr. Ahmet Tuna Eren: Kadınların 7 ayrı sorununa tek çözüm

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - CİLT güzelliği, yaşlılık belirtileri, cinsel sorunlar ve genital güzellik hakkında bilgiler veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Tuna Eren, "Işıkları kapatmadan cinsel birliktelik yaşayamıyorsanız, güldüğünüzde, hapşırdığınızda idrar kaçırmaya başladıysanız ya da bebek sahibi oldunuz ama ağrı nedeniyle eşinizle beraber olamıyorsanız, hamilelik sonrası çatlaklarınızla başınız dertte ise, stresten sivilce ve akne izlerinden kurtulamıyorsanız,  bu sorunların tamamının tedavisinin olduğunu bilmelisiniz" diye konuştu.

"Fotona spdynamis bütün estetik ve yaşlanma karşıtı uygulamaları sağlamak üzere tasarlanmış bir lazer sistemidir" diyen Op. Dr. Ahmet Tuna Eren, "Fotona spdynamis estetik cerrahi ve jinekoloji alanında geniş bir tedavi imkanı sağlıyor. Tüm estetik uygulamalar ve jinekolojik müdahaleler için benzersiz performans sunuyor" dedi.

Fotona spdynamisin, kırışıklık azaltma, akne izi tedavisi, cilt sıkılaştırma ve gençleştirme, her tip deride epilasyon ve damarsal lezyonların tedavisinde kullanılabilecek en etkili lazer sistemi olduğunu söyleyen Op. Dr. Eren, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fotona spdynamis lazer ile karın çatlarında azalma sağlanabiliyor, smoothmodepiano ile karında sıkılaşma sağlanabiliyor. Takip eden seanslarda hem izde düzelme hem de karında sıkılaşma oluşturmaktadır. Deride oluşmuş hemajiom, telenjiektazi gibi birçok damarsal problem spdynamis yağ lazer ile tedavi edilebilmektedir. Tek seansta düzelmeyenlerde takip eden seanslarda sonuç alınabilmektedir. Yüzde ve gövdede oluşmuş lekeler spdynamis ile bir kaç seansta düzeltilebilir. Ayrıca vücudumuzda oluşan kırışıklıklar da spdynamis ile kalıcı olarak düzeltilebilir."

Spdynamis ile dört adımda yüz germe işleminin de yapılabildiğini dile getiren Eren, sözlerini şöyle noktaladı:

"İlk adımda ağız içerisinde nazolabial bölge ve ağız çevresi sıkılaştırılıyor, daha sonra 2. ve 3. aşamalarda ndyag lazer ile temelde yüzü ısıtma tekniği ile tüm yüz bölgesi sıkılaştırılıyor, son olarak da eryag ile cildi soyma tekniği ile cildin en yüzeysel kısmı toparlanıyor. Bu işlem iki veya üç defa tekrarlandığında yüzde belirgin bir sıkılaşma ve germe meydana gelmektedir. Gıdı bölgesine yapılan bir kaç seansta bu bölgede de olumlu sonuçlar alınmaktadır. Ayrıca uygun başlıklarla vajina daralma, labioplasti ve genital bölge beyazlatma işlemleri de yapılabilmektedir. Lazer lipoliz ile gıdı bölgesi, kol gibi bölgelerde lipoliz işlemi gerçekleştirilebilir. Yara ve yanık izlerinde de uygulanabilen bu lazer uygulaması tekrarlayan seanslarda oldukça iyi sonuçlar veriyor."

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!