Online temizlik hizmetine ilgi artıyor

Güncelleme Tarihi:

Online temizlik hizmetine ilgi artıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 23:34

Online temizlik hizmetine ilgi artıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) ONLİNE olarak bir çok eve ve ofise temizlik hizmeti sunan Mutlubiev 3'üncü yaşını kutluyor. Yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren şirket, 2017 cirosunu 10 milyon TL'ye çıkarmayı hedefliyor. 2014 yılı ağustos ayında kurulan temizlik şirketi ev ve ofislere temizlik hizmeti arayanlar için internet üzerinden hizmet sağlıyor.

MÜŞTERİ ALDIĞI HİZMETTEN MEMNUN

Sisteme kayıtlı 150’den fazla temizlik profesyoneli ile 10 bini aşkın eve ve ofise hizmet veren şirket, aylık yüzde 60’lık bir performans ile her geçen gün büyümeye devam ediyor. Hizmet alan her on kişiden yedisi aynı hizmeti yeniden talep ediyor.

2017 CİRO HEDEFİ 10 MİLYON TL

Her geçen gün kurumsal olarak büyüyen ve 410 bin TL’lik ikinci yatırımını yapan şirket, 5 milyon 410 bin TL’lik bir değerlemeye ulaştı. 2016 yıl sonu ciro hedefi 4.5 milyon TL olması bekleniyor. 2017 yılında ise bu rakamın 10 milyon TL olması hedefleniyor.

KADINLARA İSTİHDAM ALANI AÇIYOR

Kişiye özel ve müşteriye uygun bir hizmet sunan Mutlubiev bünyesinde çalışmaya başlayan kadınlar, topluma kendi ayakları üzerinde durabiliyor. Ayda ortalama 16 ev temizleyen çalışanlar esnek çalışma saatleriyle kendilerine de zaman ayırabiliyor.

DÜNYA PAZARINDA YER ALMAK İSTİYOR

İstanbul’un ardından Bodrum’da hizmet vermeye başlayan şirket, yakın gelecekte ki hedefi Türkiye’nin farklı şehirlerine yayılıp ulusal bir marka olmak. 2018 yılı içinde ise Birleşik Arap Emirlikleri, İspanya ve İsrail gibi ülkelere yayılmak istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!