Uluslararası bankacılar TBB ev sahipliğinde Bali adasında buluştu

Güncelleme Tarihi:

Uluslararası bankacılar TBB ev sahipliğinde Bali adasında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2018 12:08

Uluslararası bankacılar TBB ev sahipliğinde Bali adasında buluştu

Haberin Devamı

İstanbul, 12 Ekim (DHA) - Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bu yıl Endonezya’nın Bali adasında düzenlenen Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Yıllık Toplantıları’nda, Türkiye’deki bankacılık sektörünü temsilen bir resepsiyon verdi.
TBB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın ev sahipliğinde 11 Ekim Perşembe akşamı bu yıl otuzuncusu düzenlenen etkinliğe; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, birçok ülkeden merkez bankası başkanları ve bankacılar katıldı.
Resepsiyonun bankacılık sektörü açısından önemini değerlendiren TBB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın şu değerlendirmelerde bulundu:
“Ekonomi politikalarına yön veren hükümet yetkilileri, merkez bankası başkanları ve finans kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Buraya gelen bankacılarla küresel ekonomideki ve Türkiye’deki gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulduğumuz toplantılar, ilişkilerimizi geliştirmek, yeni işbirlikleri oluşturmak açısından büyük önem taşıyor.
“Meslektaşlarımızla yaptığımız görüşmeler, Türkiye’nin ekonomik performansı, bankacılık sektöründeki gelişmeler ve uluslararası düzenlemelere uyum gibi konularda fikir alış verişinde bulunmamızı sağladı” dedi. (Fotoğraflı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!