Maskeli hırsızlar 2 dakikada 200 bin liralık soygun yaptı

Güncelleme Tarihi:

Maskeli hırsızlar 2 dakikada 200 bin liralık soygun yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 15:56

Maskeli hırsızlar 2 dakikada 200 bin liralık soygun yaptı

Haberin Devamı

Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL,(DHA) Fatih'te bir iş yerine giren 6 hırsız, 2 dakikada 200 bin liralık cep telefonu ve fotoğraf makinesi çaldı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay sabah karşı Fatih'teki bir elektronik eşya dükkanında meydana geldi. Lüks bir otomobille gelen maskeli ve kapşonlu 6 hırsızdan biri silahla gözcülük yaparken biri ise otomobilde bekledi.
Diğer 4 kişi, otomobilden inerek ellerindeki levyelerle kepenkleri açmaya başladı. Bu sırada alarm çalmaya başladı. Ancak hırsızlar alarma aldırış etmeden işlerine devam ettiler. 45 saniyede kepenkleri açan 4 hırsız, cam kapıyı da kırarak içeri girdi.

İÇERİ ZOR SIĞDILAR
4 hırsız 20 metrekarelik dükkana birbirlerini iterek sığabildi. Hemen ellerindeki çuvalları açan hırsızlar, raflardaki cep telefonu ve fotoğraf makineleri içine doldurdu. Yaklaşık 1 dakika içeride kalan hırsızlar 200 bin liralık malzeme çaldı. Yaklaşık 2 dakika süren hırsızlık sonrası geldikleri araca binen hırsızlar kayıplara karıştı.

O ANLAR KAMERADA
Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde şüphelilerin gelişi, kepenkleri açıp içeri girerek hırsızlık yapmaları yer alıyor. Hırsızlık daha sonra geldikleri araçla kaçıyor.
İşyeri sahipleri Cengiz ve Serkan Söylemez kardeşler, 200 bin liralık zararlarının olduğunu söyleyerek hırsızların biran önce yakalanması istedi. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
(FOTOĞRAF) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!