Kullanıcılarına 7/24 'Moda' sunuyor

Güncelleme Tarihi:

Kullanıcılarına 7/24 Moda sunuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 15:08

Kullanıcılarına 7/24 'Moda' sunuyor

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA)- MODA kategorisinde en beğenilen uygulama seçilen Morhipo App, 5 binden fazla markanın hem sezon hem de kampanyalı ürünlerini iOS ve Android kullanıcılarına 7 gün 24 saat sunduğunu duyurdu. 'Barkod ile arama', 'Kapıda Ödeme' ve 'Tıkla-Gel' gibi özellikleriyle uygulamanın, iOS’ta ayda 60 milyon, Androidde ise aylık 80 milyon görüntüleme rakamına ulaştığı belirtildi.

MMA Türkiye ve Digital Age Dergisi’nin yılın mobil uygulamaları yarışmasında moda kategorisinde iki yıl üstüste birinci olan uygulamanın, kolay ve hızlı ürün arama, teslimat ve ödeme, favorilere ekleme ve bilgilendirme altyapılarıyla iOS’ta yüzde 100, Android’de ise yüzde 99+ oranda müşteri memnuniyetine sahip olduğu aktarıldı. Uygulamanın iOS kullanıcıları tarafından aylık 60 milyon görüntülemeye, Android kullanıcıları tarafından ise 80 milyon görüntülemeye ulaştığı açıklandı.Şirketten yapılan açıklamada, uygulamanın, hızlı arama özelliğiyle aranılan ürünlere hızla ulaşılmasını sağlarken, kullanıcılar için sezon ve kampanya kurguları altında kolay erişilebilir filtreler sunduğu ve sesli arama özelliğiyle ise aramaların sesli komut sistemiyle yapıldığı ifade edildi.

GÜVENİLİR TESLİMAT VE ÖDEME İMKANLARI

 'Barkot ile Arama' sistemiyle benzerlerinden ayrılan uygulamanın bu özelliğiyle kullanıcılara herhangi bir mağazada beğendikleri ürünlere siteden ulaşıp ulaşamayacaklarını öğrenme imkânı sağladığı ve barkot arama özelliği sayesinde, aranılan ürün sitede mevcut ise kullanıcılar ürünün sayfasına yönlendiriliyor, bu aşamada ürünün fiyat karşılaştırılmasının da yapılabildiği dile getirildi.Uygulamada ödemelerin kredi kartı veya banka kartının yanı sıra kapıda ödeme ve BKM Express seçenekleriyle gerçekleştirilebildiği belirtildi. Açıklamanın devamında, uygulamanın kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunan bir markalar koalisyonu olan Hopi’nin kampanyalarının da geçerli olduğu ve kullanıcıların yaptıkları alışverişlerde, Hopi kampanyalarına katılıp 'Paracık' harcayabildiği aktarıldı.

Tıkla-Gel özelliğiyle kullanıcıların,siteden satın aldıkları ürünleri ücretsiz kargo avantajıyla uygun Boyner ve YKM mağazalarından teslim alabildikleri ve ürünleri yine bu mağazalarda değiştirip iade edebilecekleri belirtildi. Apple’ın iOS uygulamasını özel olarak seçtiği ve tüm Apple mağazalarındaki cihazlara örnek e-ticaret uygulaması olarak yüklediği uygulamada, kullanıcı yorumları sürekli takip ediliyor ve kullanıcıların kolayca geri bildirim yapabilmesi için de pratik ekranların bulunduğu bildirildi.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!