Öğrenciler hayallerindeki çevre resmiyle yarışmaya katıldı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler hayallerindeki çevre resmiyle yarışmaya katıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2021 10:41

Öğrenciler hayallerindeki çevre resmiyle yarışmaya katıldı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Küçükçekmece Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Çevre Konulu Resim Yarışması’ düzenlendi.

KEMAL ÇEBİ: GELECEK, ÇOCUKLARIMIZA MİRASIMIZ DEĞİL, BORCUMUZDUR 

Yarışmanın, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Gelecek bizim çocuklarımıza mirasımız değil, borcumuzdur. Çevre konulu resim yarışmasına katılan evlatlarımın yaptığı resimlere bakınca görüyorum ki çevreye duyarlı bir nesil yetişiyor. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm çocukları tebrik ediyorum” diye konuştu.

YARIŞMA İKİ KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Küçükçekmece Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen yarışmanın ödülleri  Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Küçükçekmece ilçesinde yer alan ilkokul 2, 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen yarışma, 2 kategoride gerçekleştirildi. Alanında uzman jüri tarafından yapılan elemeler sonucu dereceye giren öğrenciler, ödüllerini Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin elinden aldı. Birinci olan öğrenci bin 500 TL, ikinci bin TL, üçüncü olan ise 500 TL para ödülüyle ödüllendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!