“Küçükçekmece'deki vatandaşlarımıza, ‘Al bayrağını, çık balkona’ dedik”

Güncelleme Tarihi:

“Küçükçekmecedeki vatandaşlarımıza, ‘Al bayrağını, çık balkona’ dedik”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2021 12:07

“Küçükçekmece'deki vatandaşlarımıza, ‘Al bayrağını, çık balkona’ dedik”

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yılını kutladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, bando ekibi eşliğinde, üstü açık otobüs ve konvoyla halkı selamlayarak dışarıya çıkamayan vatandaşların evlerine konuk oldu. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Küçükçekmece'deki vatandaşlarımıza ‘Al bayrağını, çık balkona’ dedik. 102 yıl önce bugün Samsun’a adım atan Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnet anıyorum” dedi.   

KEMAL ÇEBİ: 19 MAYIS, BİR MİLLETİN UYANIŞI, BAĞIMSIZLIĞIMIZIN BAŞLANGIÇ NOKTASIDIR

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Bu yıl her ne kadar pandemi atmosferi içerisinde geçse de bütün tedbirleri alarak 19 Mayıs coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşamak istedik. 19 Mayıs, bir milletin uyanışı, tam bağımsızlığımızın başlangıç noktasıdır. Büyük Nutku’na Samsun’a çıkışıyla başlayan Ulu Önder, 19 Mayıs 1919 tarihini aynı zamanda kendi “doğum günü” olarak atfetmiş ve bu özel günü Türk gençliğine armağan etmiştir. Yarınlar gençlerin eliyle, bilimle, sanatla, teknoloji ve umutla kurulacaktır. Bizim en büyük değerimiz olan  gençlerin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bando takımı ilçenin tüm cadde ve sokaklarını dolaşarak konser verdi. Küçükçekmece’deki vatandaşlar bando takımının çaldığı marşlara pencere ve balkonlarından alkışlarla eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!