7 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

7 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2021 18:12

7 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Kağıthane Belediyesi yeni eğitim - öğretim yılında 7 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

Kağıthane Belediyesi ilçede öğrenim gören 7 bin öğrenciye, içinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantaları hediye etti. İlçede ilk, orta ve lise sınıflarında öğrenim gören öğrenciler yanlarında getirdikleri öğrenci belgeleri ile birlikte çanta, kalem seti, defter seti, boyalı kalem seti, açacak ve silgiden oluşan yardımdan faydalandı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Seçim öncesi vatandaşlarımıza 53 projemizin sözünü vermiştik. Bunların yarıdan fazlasını hayata geçirdik. Projelerimiz arasında çoğunluğu çocuk ve gençlerin okul ve sosyal yaşamına değer katan işler oluşturuyor. Daha güzel bir gelecek hayaliyle yatırımlarımızı öncelikli olarak çocuk ve gençlerimize yapıyoruz. Bugün de öğrencilerimizin okul ihtiyaçlarını karşıladık. Maddi imkansızlık nedeniyle hiçbir yavrumuz eğitiminden geri kalmasın istiyoruz'' diye konuştu.

10 Eylül Cuma gününe kadar yardımların devam edeceğini belirten belediyeye bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, başvuruda bulunmak isteyen ihtiyaç sahibi ailelerin bilgi için 0212 321 4040 numaralı telefonu arayabileceklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!