Yanlışlıkla çöpe atılan 10 bin liralık ürünleri belediye ekipleri buldu

Güncelleme Tarihi:

Yanlışlıkla çöpe atılan 10 bin liralık ürünleri belediye ekipleri buldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2021 12:59

Yanlışlıkla çöpe atılan 10 bin liralık ürünleri belediye ekipleri buldu

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Güngören'de faaliyet gösteren bir firmanın yurtdışına ihracat için hazırladığı 10 bin liralık sipariş personel tarafından yanlışlıkla ambalaj atıklarının yanına bırakıldı. Paketler Güngören Belediyesi ekiplerince bir saatlik arama sonucunda bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Güngören'de Haznedar Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir firmanın yurtdışı siparişi için hazırladığı ihracat ürünlerinin yanlışlıkla ambalaj atıklarının yanına bırakılması sonucu kayboldu. Durumu fark eden çalışanlar ve firma yetkilileri Güngören Belediyesi ekiplerine ulaşarak yardım istedi. İçinde bulunan ürünleri ve paketleri tarif eden çalışanların ardından 15 kişilik ekip, bir saatlik hummalı çalışma sonucu paketleri bularak sahiplerine teslim ettiler.

Firma yetkilileri ekiplerin yaptıkları hummalı çalışma sırasında ambalaj atıklarının başından ayrılmayarak güzel haberi bekledi. Ürünlerin yurtdışına teslim edileceği için yeterli vakitleri olmamasından dolayı zor durumda kaldıklarını ifade eden firma yetkilileri anında duruma müdahale eden Güngören Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!