Beyoğlu’nda tasarım festivali başladı

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu’nda tasarım festivali başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2021 15:46

Beyoğlu’nda tasarım festivali başladı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Tomtom Mahallesi’nde düzenlenen Design Weeks tasarım etkinliği başladı. Festival alanını gezerek tasarımları inceleyen Başkan Yıldız, kültür ve sanatın kalbi Beyoğlu’nda sanata ve sanatçıya her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinlik ile tasarım, sanat, eğlence, lezzet, müzik ve alışverişi bir araya getirdi.

AKM BULUŞMA VE BÜTÜNLEŞME MEKANIMIZ OLACAK

Kültür sanatın Beyoğlu’nun dört bir yanında var olduğunu belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Beyoğlu Belediyesi olarak kültür sanat alanında yapılan her çalışmaya destek veriyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıl dönümünde Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM) büyük bir sevinç ve heyecanla açtık. Kültür sanatın siyasi ve ideolojik tartışmalardan bizi uzak tutan, birleştiren, bütünleştiren gücünü AKM ile beraber yeniden yaşamış olduk. Bundan sonra da AKM artık bizim buluşma ve bütünleşme mekanımız olacak” dedi.

İSTANBUL’DA, BEYOĞLU’NDA KÜLTÜR SANATA DOYACAĞIZ

Başkan Yıldız sokaktaki kültür sanat faaliyetlerini de çok önemsediklerini ifade ederek, “Atatürk Kültür Merkezi’nden başlayarak İstiklal Caddesi ve Galata Kulesi’nden Galataport’a uzanan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 65 noktada, 200’den fazla kültür sanat etkinliğiyle halkımızı buluşturacak. İstanbul’da, Beyoğlu’nda kültür sanata doyacağımız bir festival olacak. Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz festival vatandaşlara sokakta kültür sanatla buluşma imkanı sağlıyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!