Beşiktaş Belediyesi'nden orman yangınlarına destek

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Belediyesinden orman yangınlarına destek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2021 12:08

Beşiktaş Belediyesi'nden orman yangınlarına destek

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Beşiktaş Belediyesi, Milas’ta meydana gelen orman yangınlarında yaraları hep beraber sarabilmek için bölgeye ekip ve ekipman sevk etti.

Türkiye yaklaşık bir haftadır orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde meydana gelen yangınla beraber, eş zamanlı olarak ülkenin farklı noktalarında orman yangınları yaşanınca, ormanlar için seferber olundu. Beşiktaş Belediyesi, yangının yaralarını hep beraber sarabilmek için 2 Hayvan Ambulansı, 2 BELTAŞ Mobil Büfe, Ambulans, Soğuk Hava Tırı, Destek Hizmetleri Ekipleri ve çok sayıda ekipmanı Milas’a gönderdi.

Bölgedeki gelişmeleri anlık olarak takip eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Önce yangınları söndürmek, sonrasında ise yaraları sarmak için Bodrum ve Milas başta olmak üzere yanan bütün yerlere imkanlarımız dahilinde yetişeceğiz. Ağır, umutsuz ve zor zamanlarda dayanışmayı büyüteceğiz. Her yerin yeniden yeşermesi, toprağın ağaca, suya, börtü böceğe, yani yaşama kavuşması için seferber olmaya devam edeceğiz. Bu ülke birlik ve beraberlik ile kuruldu, felaketlerin üstesinden yine bu sayede gelecek“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!