Bağcılar’da üçüncü Tarım Kredi Kooperatifi marketi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Bağcılar’da üçüncü Tarım Kredi Kooperatifi marketi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2021 14:34

Bağcılar’da üçüncü Tarım Kredi Kooperatifi marketi açıldı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yurt genelinde açılmaya başlayan Tarım Kredi Marketlerinin Bağcılar’da üçüncü şubesi açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Uygun fiyat ve kaliteli ürünlerle hemşehrilerimizin beğenisini toplayan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin en çok paydaşı Bağcılar’da bulunuyor. İnşallah market açılışlarının devamı gelecek” dedi.

Birlik Caddesi üzerinde bulunan marketin açılış törenine Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Celal Büyük ve vatandaşlar katıldı. Bu işletmelerin ülkemizin tarımsal üretimi konusunda çok önemli fonksiyonlar içerdiğini söyleyen Başkan Çağırıcı, “Uygun fiyat ve kaliteli ürünlerle hemşehrilerimizin beğenisini toplayan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin en çok paydaşı Bağcılar’da bulunuyor. İnşallah devamı gelecek. Bu marketler vatandaşımızın istediği ürüne kavuşmasında kolaylık ve ekonomik hayata ise katkı sağlıyor” dedi.

Müftü Büyük’ün duasının ardından kurdele kesilerek market hizmete sunuldu. İlçe protokolü ve kapıda bekleyen kalabalık marketi gezip hem ürünleri inceledi hem alışveriş yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!