30. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı

Güncelleme Tarihi:

30. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 10:08

PREGO YÖNETİM KURULU ÜYESİ MUHARREM DALMIZRAK, 90 ÜLKEDEN GELEN 13,000 TİCARİ ALICININ, 750’Yİ AŞKIN MARKAYI BİR ARADA GÖRME FIRSATI BULACAĞI SEKTÖRÜN EN PRESTİJLİ FUARINDA 10 YILDAN BERİ DÜZENLİ YER ALDIKLARINI BİLDİRDİ.

İstanbul’da, bu yıl 13-17 Ocak tarihleri arasında 30’uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarında, bebek araç gereçleri sektörünün yenilikçi markası Prego, binlerce ürünü maliyetinin altında satışa sunacak.
CBME Türkiye tarafından 13-17 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezinde 1, 2 ve 4. salonlarında düzenlenecek olan fuar, bebek ve çocuk hazır giyimi, aksesuar, mobilya, ev tekstili ve bebek arabası, puset, biberon gibi araç gereç grubundan katılımcılar yer alacak. Her yıl olduğu gibi 30. yılında da her kıtadan gelen nitelikli alıcıları üreticilerle buluşturmaya hazırlanan fuarda Prego’da bir sürprizle yer alacak.
Prego Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Dalmızrak, 90 ülkeden gelen 13,000 ticari alıcının, 750’yi aşkın markayı bir arada görme fırsatı bulacağı sektörün en prestijli fuarında 10 yıldan beri düzenli yer aldıklarını bildirdi.
ARTAN GÜMRÜK VERGİLERİ FİYATI YÜKSELTTİ
Dalmızrak, başta İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Adana ve Gaziantep gibi büyükşehirler olmak üzere Türkiye’nin 81 vilayetindeki bayileri aracılığıyla ürünlerini her noktaya ulaştırdıklarını belirterek, “Bu yıl fuarda Prego markası olarak sürpriz yapacağız” dedi.
Yurt dışından ithal edilerek Türkiye’ye getirilen ürünlere son dönemlerde ciddi gümrük vergileri konulduğunu ve fiyatların el yakar hale geldiğini vurgulayan Dalmızrak, şunları kaydetti:
“Bunlardan birisi olan ortalama bir kaliteye sahip ve ISOFIX özelliği olan oto koltuklarının fiyatı da 1.000 TL’nin üzerine çıktı. Mevcut bu tabloda yapacağımız sürpriz alıcıları çok mutlu edecek. Çünkü, içinde bebek bulunan arabalarda kullanımı zorunlu olan oto koltuklarında bebek güvenliğini maksimum seviyeye çıkaran ürünlerimizle boy göstermekle kalmayıp, fuara özel maliyetinin altında satış gerçekleştireceğiz.”
OYUN PARKI DA VAR
Üst düzey güvenlikli oto koltuklarının yanı sıra oyun parkı gurubundaki ürünlerinde de aynı şekilde maliyet altı satışla çıkış yapmaya hazırlandıklarını vurgulayan Muharrem Dalmızrak, “Buradaki amacımız kar etmek değil. Son derece prestijli olan bu fuarda herkesi hayrete düşürecek fiyat indirimi ile ürünümüzün kalitesini geniş kitlelere tanıtmak istiyoruz” diye konuştu.
Dalmızrak, toplam 3 bin adet üzerinde ürünü maliyetin altında fiyatla satışa sunacaklarını ve fiyat etiketlerinde piyasada asla bulunamayacak rakamların olacağını kaydetti.
HONG KONG FUARI
Yurt dışı fuarlara da katıldıklarını belirten Muharrem Dalmızrak, sözlerine şöyle devam etti:
"Yine yılın ilk ayında 11-14 Ocak 2016 tarihleri arasında Hong Kong’da düzenlenecek Bebek Ürünleri Fuarı’na ziyaretçi olarak katılacağız. Burada sektörümüzdeki son gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Bu fuarın ardından İstanbul’daki fuarda bu kez katılımcı olarak yer alacağız. Heyecanlıyız, işimizi seviyoruz. Markamıza gösterilen ilgi bize daha iyisini yapma yönünde güç katıyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!