12 Temmuz Salı DHA SPOR gündemi

Güncelleme Tarihi:

12 Temmuz Salı DHA SPOR gündemi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2017 09:27

12 Temmuz Salı DHA SPOR gündemi

Haberin Devamı

CENGİZ ÜNDER 13 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA ROMA İLE ANLAŞTI  İDDİASI
İtalyan SkySport muhabiri Di Marzio'dan flaş bir transfer iddiası geldi. Ünlü İtalyan gazeteci kendi internet sitesinden verdiği habere göre Roma, Cengiz Ünder transferi için kulübü Başakşehir ve milli oyuncu ile anlaştı. Cengiz için kulübüne 13 milyon Euro ödenecek. 

ÖMER TOPRAK YENİ FORMASINA KAVUŞTU, EMRE MOR İLK 11'DE
Yeni sezona hazırlanan Borussia Dortmund, dün akşam özel maçta karşılaştığı 4.Lig ( West-Regionalliga)ekiplerinden Rot-Weiss Essen'e 3-2 yenilmekten kurtulamadı. Rot-Weiss Essen'in Arena Stadı'nda 13 bin taraftar önünde oynanan maçta Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörü Peter Bosz, ilk kez takımının başında yer aldı. Bayer Leverkusen'den transfer edilen Ömer Toprak da, Borussia Dortmund formasını ilk kez dün akşam Rot-Weiss Essen karşısında giydi. İlk 11'de sahaya çıkan tecrübeli oyuncu Ömer Toprak, sergilediği başarılı futboluyla göz doldurdu. Milli oyuncu Ömer Toprak'ın, sarı siyahlı takımda 36 numaralı forma giyeceği belli oldu. Ömer Toprak'ın yanı sıra Nuri Şahin ve Emre Mor da ilk 11'de forma giydi.

GALATASARAY
12.30 Sarı-Kırmızılı takım Avrupa Ligi ön eleme maçında Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Östersunds maçı için bugün İsveç'e geçecek 
19.30 Tudor ve 1 futbolcu basın toplantısı düzenleyecek 
20.00 Sarı-Kırmızılı takım son çalışmasını yapacak 

FENERBAHÇE
İsviçre kampına başlayan Sarı-Lacivertliler Lozan'daki ilk hazırlık maçını oynayacak
20.30 Fenerbahçe-S.Lizbon 

TALİSCA'DAN MESAJ  VAR
Beşiktaş'ın Brazilyalı futbolcusu:"Herşey yolunda ve perşembe günü dönüş yoluna çıkıyorum. Döner dönmez takıma katılmakiçin sabırsızlanıyorum" diyerek sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

BEŞİKTAŞ'TA DİEEGO COSTA SESLERİ KUVVETLİ ÇIKIYOR
Avrupa Basını Diego Costa'nın Beşiktaş'a geleceğini duyuruyor. Ancak Yönetim ve teknik heyetten şu ana kadar olumlu bir açıklama gelmedi.

TRABZONSPOR
Bordo-mavililerin Macaristan kampındaki çalışmaları sürecek.

BAŞAKŞEHİR KURAYI BEKLİYOR
Chedujo'nun sakatlığı ile sarsılan başakşehir Slovenya'da güç toplamaya devam ediyor. Abdullah Avcı, Cuma günü çekilecek kurayı merakla beklediklerini açıkladı. 

ESKİŞEHİRSPOR
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehirsporunyarın yapılacak olağanüstü genel kuruluna ilişkin, "Eskişehirspor'a açık, şeffaf,düzgün, denetlenebilir, ön görülebilir ve vizyoner bir yönetim yakışır" dedi.

TFF 1.LİG'DE FİKSTÜR ÇEKİLİYOR
15.00-HASAN DOĞAN RİVA TESİSLERİ

RECEP KARA BASIN TOPLANTISI
19.00-Kırkpınar Başpehlivanlığı bir kez daha alabilmek için iddialı olan Recep Kara bu akşam yapacağı basın toplantısı ile görüşlerini açıklayacak. 

İSMAİL ATALAN, VFL BOCHUM'DA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
VFL Bochum'un başına getirilen İsmail Atalan, yeni takımının başında ilk antrenmanına çıktı.
Bugün öğlen saatlerinde VFL Bochum Kulübü tarafından yapılan basın toplantısıyla yeni teknik direktör olarak tanıtılan İsmail Atalan, toplantının hemen ardından VFL Bochum'un yeni sezon fotoğraf çekimine, tüm futbolcu ve teknik heyetle katılarak poz verdi.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME MAÇLARINA DEVAM EDİLECEK.

UEFA AVRUPA LİGİ 2. ÖN ELEME TURU'NDA TEK MAÇ OYNANACAK.

FRANSA BİSİKLET TURU
Turun 11. etabı, Fransa'nın Eymet ve Pau yerel idareleri arasındaki 203,5 kilometrelik parkurda koşulacak.

WİMBLEDON'DA GÖZLER ÇEYREK FİNALE ÇEVRİLDİ
Tek kadınlarda ise Venus Williams, Ostapenko'yu yenerek yarı finale çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!