Zafer Turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Zafer Turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2020 16:33

Zafer Turnuvası başladı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- EĞİRDİR Kaymakamlığı'nın destekleriyle Eğirdir Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Turnuvası yapılan törenle başladı. Süper Lig ve PTT 1. Lig'den birçok kulübün alt yapı takımının mücadele edeceği turnuvanın başlama vuruşunu Vali Ömer Seymenoğlu yaptı.
Eğirdir Stadyumu'nda düzenlenen Zafer Turnuvası açılış programına Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan ve birçok teknik adam katıldı. 
Vali Ömer Seymenoğlu, "Şu anda Isparta32spor 3. Lig'de, Bal Ligi'nde Emrespor ve Gelendostspor kulüplerimiz var. Eminim ki arkadan gelen kulüplerimiz de bu üst liglere tırmanmak için her türlü fedakarlığı yapacaklardır. Bizler de şehir yöneticileri, bürokratlar, siyasetçiler ve spor severler olarak her türlü imkanı kendilerine sağlayacağız. İçinde bulunduğumuz Zafer Haftası'nda bu isimle bir turnuva düzenlenmesi bu haftayı kutlamanın en güzel örneklerinden biri. Turnuvada mücadele eden tüm genç oyunculardan bir ricam var. Hedeflerinizi yüksek tutun. Dünya kulüplerinde oynamayı hedefleyin, hepinizin aynı anda bunu başarması belki çok zor ama içinizden biri bile bunu başarırsa ne mutlu bize diyeceğiz. Bu duygularla hepinizin Zafer Haftası'nı canı gönülden tebrik ediyorum. Hepinize başarılı bir spor hayatı diliyorum" dedi.
Eğirdir Belediyespor, Antalyaspor, Antalya07 Gençlikspor, Denizlispor, Gelendost Belediyespor, Ankaragücü, Serik Belediyespor ve Iyaşspor alt yapı takımlarının katıldığı turnuvanın ilk maçında Eğirdir Belediyespor ve Antalya07 Gençlikspor karşı karşıya geldi. Vali Seymenoğlu ve Milletvekili Gökgöz'ün başlama vuruşunu yaptığı maçta Antalya07 Gençlikspor rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti.
Turnuva süresince Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Kontrollü Sosyal Hayat kurallarından ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği müsabaka kurallarından taviz verilmeyeceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!