Vali Seymenoğlu'ndan Davraz'da inceleme

Güncelleme Tarihi:

Vali Seymenoğlundan Davrazda inceleme
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2019 15:54

Vali Seymenoğlu'ndan Davraz'da inceleme

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, Davraz Kayak Merkezi'nde yapılan çalışmaları inceledi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Davraz Kayak Merkezi'ndeki çalışmaları incelerken, yüklenici firma ve İl Özel İdaresi teknik personelinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Ömer Seymenoğlu, Davraz Kayak Merkezi'ni ziyaret eden günübirlikçi tatilcilerin kullanabilecekleri tesisleri ve temeli haziran ayında atılan 4 bin metrekare kapalı alana sahip olan ve içinde birçok sosyal tesisin yer alacağı binada süren çalışmaları inceledi.

Vali Seymenoğlu özellikle kış sezonunda telesiyejde oluşan yoğunluğu azaltacak saatte 1500 kişi taşıma kapasitesine sahip kapalı kabin (bubble) telesiyej sistemi inşaatının bulunduğu alanda da incelemelerde bulundu.

Davraz Kayak Merkezi'nde hızlı bir yapılaşmanın söz konusu olduğunu belirten Vali Ömer Seymenoğlu, yapımı devam eden tesislerin öncelikle merkeze gelen günübirlikçi kayak sever vatandaşların kullanımı için yapıldığının altını çizdi. Vali Seymenoğlu, "Bu yatırımı yapmadığımız takdirde sezon açıldığında büyük bir sıkıntı yaşamaktayız. Bunun önünde geçmek amacıyla çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!