Vali Seymenoğlu'dan Uluborlu'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Vali Seymenoğludan Uluborluya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 13:07

Vali Seymenoğlu'dan Uluborlu'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, ilk ilçe ziyaretini Uluborlu'ya gerçekleştirirken, burada kurum temsilcileriyle görüşüp, muhtarlar toplantısı yaptı.

Kısa süre önce Isparta'ya atanan Vali Ömer Seymenoğlu ilk ilçe ziyaretini Uluborlu'ya yaptı. Uluborlu'da ilk olarak Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Seymenoğlu, burada merkez sakinleriyle bir süre sohbet ederek, kendisinden herhangi bir talepleri olup, olmadığını sordu. Daha sonra Muhtarlar Toplantısı'na katılan Vali Seymenoğlu, burada mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek onlarla tanıştı, talep ve önerilerini dinledi.

TELEFON DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT

Vali Ömer Seymenoğlu, son zamanlarda Isparta'da da meydana gelen telefon dolandırıcılığı olayları ve tüm Türkiye'de İçişleri Bakanlığı talimatıyla uygulanan düğün ve benzeri organizasyonlarda ateşli silah kullanımının denetlenmesi konusunda çeşitli uyarılarda bulundu. Vali Seymenoğlu, "Düğünlerde, organizasyonlarda, toplulukların olduğu yerlerde ateşli silah kullanımı kazalara ve büyük mağduriyetlere yol açıyor. Bu konularda lütfen kolluk kuvvetlerine destek olalım. Son zamanlarda ilimizde birkaç defa yaşanan telefon dolandırıcılığına karşı da muhtarlarımız vatandaşlarımızı uyarsın, bu konuda bir farkındalık oluşturalım. Devlet hiç kimseden bir soruşturma için para talep etmez. Bunu bilinçaltımıza yerleştirelim" dedi.

'TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI DA GÜNDEMİMİZDE'

Bağımlılıkla mücadele konusunda da açıklamalarda bulunan Vali Seymenoğlu, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelenin gündemlerinin üst sıralarında yer aldığını, bunun yanında teknoloji bağımlılığının da gündemlerinde olduğunu aktardı. Vali Seymenoğlu, "Uyuşturucuyla mücadele sadece polisiye tedbirlerle önlenemez, bu hepimizin görevi olan bir mücadele. Bu konuda herkesin duyarlı olması lazım. Bu tür şeylerle karşılaştığımızda en kısa zamanda güvenlik birimlerimize ulaşın" diye konuştu.

Uluborlu ziyaretinde Etnografya Müzesi'ni de gezen Vali Seymenoğlu müzede bulunan eserleri yakından inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!