Vali Seymenoğlu özel çocuklarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Seymenoğlu özel çocuklarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 16:24

Vali Seymenoğlu özel çocuklarla buluştu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Ömer Seymenoğlu, engellilerle bir araya geldi.

Isparta'daki Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Programa Vali Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluş müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ve veliler katıldı. Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun özel öğrencileri, sundukları birbirinden güzel gösterilerle izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Vali Ömer Seymenoğlu, engellerin sevgiyle aşılabileceğini vurgulayarak, bunu koca yürekli öğretmenlerde ve velilerde gördüğünü söyledi. Vali Seymenoğlu, "Bugün burada yüreklerdeki, zihinlerdeki ve niyetlerdeki engelleri aştığımızda neler başarabildiğimizi gördüm. Engelleri sevgiyle aşacağız. Biraz önce koca yürekli öğretmenlerimizin gözlerindeki pırıltıyı gördüm, bu pırıltıyı okul aile birliği üyelerinde gördüm, velilerde gördüm. Ne mutlu bana ki bugün buradayım, bu törene katılmaktan büyük bir zevk aldım, bütün arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman birlikte olduğumuzu belirterek bu işi sevgiyle anlayışla başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Vali Seymenoğlu daha sonra Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda hayata geçirilen Uygulama Evi, Uygulama Mutfağı ve İş Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!