Isparta'da uyuşturucu operasyonları

Güncelleme Tarihi:

Ispartada uyuşturucu operasyonları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 11:36

Isparta'da uyuşturucu operasyonları

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da polisin 2 ayrı operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olaylarla ilgili 9 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Keçiborlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün kente uyuşturucu madde getirileceği bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler yaptığı çalışmada 3 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 3 paket esrar maddesi ve 5 ecstasy hap ele geçirdi. Şüphelilerden M.P. 'uyuşturucu ticareti' suçundan gözaltına alınırken, O.U. ve T.H. hakkında ise 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan soruşturma başlatıldı.

DURDURULAN ARAÇTA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Sav polis uygulama noktasında yapılan kontroller sırasında durdurulan bir araçta ve içindeki 6 şüphelinin üzerinde arama yaptı. Şüpheliler ve araç üzerinde yapılan aramada 3 parça halinde 2.60 gram eroin maddesi ele geçirildi. Yapılan GBT sorgulaması sonucunda da 1 şüphelinin 'uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma' suçundan arandığı belirlendi. 6 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!