Isparta'da sıkı denetimler

Güncelleme Tarihi:

Ispartada sıkı denetimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2020 15:35

Isparta'da sıkı denetimler

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da pandemiyle mücadele amacıyla 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan tüm önlemlere yönelik denetimlere devam edildi.
Vali Ömer Seymenoğlu koordinasyonunda vali yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, belediye yetkilileri, meslek oda başkanları ve kamu çalışanlarından oluşturulan ekipler Isparta il merkezinde habersiz denetimler gerçekleştiriyor.
Denetimlere ilişkin yapılan açıklamada, "Kontrollü sosyal hayatın her adımının titizlikle incelendiği denetimlerde iş yeri sahiplerinden, çalışanlardan ve vatandaşlardan kurallardan kesinlikle taviz verilmemesi isteniyor. Denetimlerde kuralları ısrarla ihlal edenlere ise idari para cezası uygulanarak gerekli yasal işlemler derhal başlatılıyor. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de salgın tehlikesinin henüz geçmediğini, ilimizde pandemi başlangıcındaki aylara göre şu anda daha yüksek vaka sayılarının olduğu, buna bağlı olarak can kayıplarının da arttığını lütfen unutmayınız. Alacağınız basit önlemlerle virüsün yayılımını önlemek elimizde, alacağınız önlemlerle bize destek olun" denildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!