Isparta'da şampiyonluk coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Ispartada şampiyonluk coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2021 16:34

Isparta'da şampiyonluk coşkusu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- MİSLİ.com 3. Lig play-off final karşılaşmasında Bursa Yıldırım Spor'u yenerek 2. Lig'e yükselen Isparta 32 Spor, kente gelişinde yüzlerce araç konvoyuyla karşılandı.

Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta normal sezonu 4'üncü olarak bitiren daha sonra play-off karşılaşmalarında mücadele eden Isparta 32 Spor, ilk önce Mersin İdmanyurduspor, ardından Esenler Erokspor'u eleyerek finalde 4. gruptan finale çıkan Bursa Yıldırımspor ile eşleşti. Bursa Yıldırım Spor ile Eskişehir'de oynanan finalde normal sürede 1-1 berabere biterken, Isparta 32 Spor penaltı atışlarında 5-2 kazanarak kupanın sahibi oldu. Dün akşam kente gelen Isparta 32 Spor kafilesini yüzlerce taraftar karşıladı. SDÜ kavşağında karşılanan takım konvoy ile şehir merkezine geldi. Ardından Atatürk Stadyumu'nda şampiyonluk töreni yapıldı. Kutlamalara TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile çok sayıda taraftar katıldı.

TBMM Başkanvekili Bilgiç, Isparta 32 Spor için yolun uzun olduğunu belirterek, bu yola 5 yıl önce çıktıklarını söyledi. Bilgiç, "Bize inanan, bize güvenenlerle bu noktaya kadar geldik. Bu süreç içerisinde bize desteğini esirgemeyen başta taraftarlarımız olmak üzere tüm valilerimize, belediye başkanlarımıza ve maddi manevi yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan ise "Zafer inananlarındır" diyerek, takıma destek olan herkese teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!