Evlerinde spor yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Evlerinde spor yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2020 15:54

Evlerinde spor yaptılar

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri pandemi sürecini evlerinde geçiren vatandaşlara yönelik başlatılan proje kapsamında, bir sitedeki vatandaşlara evlerinde spor yaptırdı.

Pandemi süreci boyunca evde vaktini geçiren vatandaşlar için Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'in talimatıyla bir projeye imza atıldı. Müdürlüğe bağlı antrenörler tarafından müzik eşliğinde ilk kez bir site sakinlerine spor yaptırıldı. Sitede yaşayan vatandaşlardan kimileri balkonlarda kimileri ise bahçeye inerek sosyal mesafeyi koruyarak spora katıldı.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, evde sıkılan ve sportif faaliyetleri özleyenler için yeni bir projenin hazırlandığını söyledi. Gevrek, "Site sakinlerimiz için bir proje hazırladık. Siz, sağlığınız için evde kalın. Biz sizin ayağınıza geliyoruz. Talep edin, biz size spor yaptıralım. Site sakinlerimiz evde kalın, talep edin. Biz size spor yaptıralım. Gelen talepler doğrultusunda antrenörlerimiz halkımıza sosyal mesafeyi ön planda tutarak çalışmalar yapacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!