Aybatılı güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Aybatılı güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 16:57

Aybatılı güven tazeledi

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Esnaf Odaları Birliği olağan genel kurulu sonucunda mevcut Başkan Mehmet Aybatılı, yeniden seçildi.

Isparta Esnaf Odaları Birliği'nin olağan genel kurulu birlik toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri ve birlik üyeleri katıldı. 28 odası bulunan birliğin genel kurulunda divan başkanlığını Sütçüler Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Muharrem Özsüt yaptı.

Seçime tek listeyle katılan mevcut Başkan Mehmet Aybatılı, Isparta'da esnaf odalarının sıkıntı olmadan kongrelerini tamamladığını belirterek, "Ocak ayında kongrelerimiz başlamıştı, mart ayına kadar devam etti. Bu kongrelerde bazı odalarımızda değişiklikler oldu ama çoğunda değişiklik olmadı. Bugün de birlik olarak kongremizi yapıyoruz. Haziran ayında federasyonlarımızın, eylül ayında da konfederasyonumuzun kongresi var. Bu yıl içerisinde kongreler tamamlanmış olacak. Bu kongremiz başta esnaf ve sanatkarlarımıza, ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Genel kurulun gündem maddelerinde yer alan dilek ve temenniler bölümünde siyasiler ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen konuştu, kongrenin hayırlı olması temennilerini iletti.

Kongrenin sonunda seçim yapıldı ve tek listeyle yapılan seçim sonucu Mehmet Aybatılı başkanlığında yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu: İsmail Uygun, Kaya Öksüz, Adnan Karcı, Muharrem Özsüt, İlhan Demirkılınç, Yahya Çalışkan; denetim kurulu asil üyeler Hasan Demir, Murat Yalkın, Yusuf Özmen; disiplin kurulu asil üyeler Osman Altınsoy, Ercan Süslü, Hakan Mevlüt Yıldız.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!