Hatay'da AK Parti’de Büyükşehir’e 5, ilçelere 132 aday adayı

Güncelleme Tarihi:

Hatayda AK Parti’de Büyükşehir’e 5, ilçelere 132 aday adayı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 16:09

Hatay'da AK Parti’de Büyükşehir’e 5, ilçelere 132 aday adayı

Haberin Devamı

Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)- AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, partilerinden Hatay Büyükşehir’e 5, 15 ilçeye ise 132 aday adaylığı başvurusu gerçekleştiğini, bu sayının rekor olduğunu söyledi.
Hatay Ak Parti İl Başkanı Güler İl başkanlığı binasında bir basın toplası düzenleyerek aday adaylığı başvuru süreci ve yapılan temayül yoklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Aday adaylarının birbirlerini rakip olarak görmediğini ve AK Parti davası için çalıştığını söyleyen İbrahim Güler; “Malumunuz AK Parti olarak aday adayı başvuruları 5 ve 12 Kasım arasında belirlenmişti. Başvurularımız 5 Kasım’da başladı ancak yoğun talep üzerine bu süre 12 Kasım’dan, 16 Kasım’a uzatılmıştı. 16 Kasım’da da başvurular tamamlanmış oldu. İlimizde 15 ilçe ve Büyükşehir için başvuru yapan 137 aday adayımız var. Bazı ilçelerimizde sayı oldukça yüksek ama genel olarak baktığımızda bu sayı rekor. Bu da milletimizin, milletin partisine olan teveccühünün önemli göstergesidir. Bütün aday adaylarımıza başarılar diliyoruz.”
ARSUZ’DA SADACE 1 ADAY ADAYI VAR
En çok aday adaylığı başvurusu 20 ile Hassa ilçesine yapılırken, Arsuz ilçesine ise Değer Tultak'ın aday adaylığı için başvuru yaptığı öğrenildi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!