Hatay Valisi Doğan’a iş insanlarından ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Hatay Valisi Doğan’a iş insanlarından ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2020 09:31

Hatay Valisi Doğan’a iş insanlarından ziyaret

Haberin Devamı

Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)- HATAY Valisi Rahmi Doğan, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) Başkanı Faruk Ekinci, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Doğan, Arsuz, Samandağ ve Yayladağı ilçelerinde gerçekleştirilmek istenen “Dalış Turizmi ve Balıkçılık Projesi” kapsamında yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi aldı. Vali Doğan, "Turizmi çeşitlendirmek bölgesel kalkınma için de önem teşkil etmektedir. Türkiye’nin doğal kaynakları bakımından zenginliği ve bu zenginliklerin turizm amaçlı kullanımından elde edilebilecek kazanımlar dikkate alındığında dalış ve balıkçılık turizmi Hatay ilinin turizm çeşitliliğine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Ziyarette Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, İSTE Denizcilik Fakültesi Doç. Dr. Aydın Demirci, İSTE Öğretim Üyesi Nejdet Uygur, DASİFED Genel Sekreteri Şevket Parmaksız ve Arsuz İşinsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır da eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!