Vali Doğan Sınır Karakolunu Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Doğan Sınır Karakolunu Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2019 10:03

Vali Doğan Sınır Karakolunu Ziyaret Etti

Haberin Devamı

Ferhat DERVİŞOĞLU/KUMLU(Hatay), (DHA)- HATAY Valisi Rahmi Doğan, Kumlu ilçesi sınırında konuşlu bulunan Karakaya sınır karakolunu ziyaret etti.
Kumlu ilçesindeki Karakaya Karakolunu ziyaret eden Vali Doğan, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden görev icra eden Mehmetçik ile bir araya geldi. Burada askerlerle sohbet eden Vali Doğan, “Ailelerinden uzakta vatani görevlerini ifa eden tüm Mehmetçiklerimizi kutluyorum. Vatanımızın, milletimizin güvenliğini temin etmek için görev yapan sizler, ailelerinizin ve milletimizin bizlere emanetisiniz. Her zaman sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu gün de sizlerle bir arada olmak ve sizlerle sohbet etmek için buradayız. Ramazan’ınızı tebrik ediyor, Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Hayırlı ve başarılı görevler diliyorum” dedi.
Vali Doğan’ın bu ziyaretine 2. Komanda Tugay Komutanı Tuğgeneral Oğuz Tozak, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, 2. Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz,  İl Jandarma Komutanı J.Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Çağın Taşkın da eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!