İskenderun'da 'kişisel verilerin korunması' semineri

Güncelleme Tarihi:

İskenderunda kişisel verilerin korunması semineri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2019 10:53

İskenderun'da 'kişisel verilerin korunması' semineri

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- İSKENDERUN Ticaret Ve Sanayi Odası (İTSO) ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliği ile 'kişisel verilerin korunması kanunu' konulu seminer düzenlendi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, yenilenen mevzuatlara ayak uydurabilmek için bu tür seminerlerin önemli olduğunu belirtti. Yıldırım, ”Mesleğimizde mevzuatlarımız çok genişledi. Her geçen gün yeni kanun ve veriler karışımıza çıkıyor. Bizler de bu kanunları öğrenmek ve dijital çağa ayak uydurmak zorundayız.  Muhasebeciler olarak son günlerin en çok gündem konusu olan ve hepimizi çok yakından ilgilendiren kişisel verilerin korunması kanunu ile ilgili bu gün buradayız. Seminerimizin katılımcılar için faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Seminere konuşmacı olarak TÜRMOB Eğitmeni Serkan Sünmez, katılımcılara Kişisel verilerin korunması kanunu ile ilgili son gelişmeleri, yükümlülükler ve yaptırımları, idari ve teknik tedbirler, veri sorumluları sicili, verbise kayıt süreci ile ilgili detaylı bilgiler verdi.  
Seminerde Başkan Merih Hasan Yıldırım ve Başkan yardımcısı Leyla Eren, günün anısına TÜRMOB Eğitmeni Serkan Sünmez’e plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!