Gençler İskenderun'da temizlik çalışması yaptı

Güncelleme Tarihi:

Gençler İskenderunda temizlik çalışması yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2020 14:48

Gençler İskenderun'da temizlik çalışması yaptı

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- İSKENDERUN Gençlik Merkezi üyesi gönüllüler, olası orman yangınlarına sebebiyet verebilecek yol kenarına atılı çöpleri ve atık şişeleri temizledi.
‘Doğayı değil, insanlığımızı temizliyoruz’ sloganıyla harekete geçen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ve gönüllü gençlerden oluşan ekip, ilçedeki yolların kenarında bulunan çöpleri temizlemek için kolları sıvadı. Olası yangınlara sebebiyet verebilecek çöpleri toplayan gençler, çuvallarca atık temizledi. 
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, geçen ay meydana gelen yangın sonrası özellikle cam atıkların gün yüzüne çıktığını belirterek, bu görüntünün utanç verici olduğunu kaydetti. Keskin, "Bu nedenle gönüllü arkadaşlarımızla birlikte yangının gün yüzüne çıkardığı çirkin görüntüyü temizlemek, farkındalık oluşturmak amacıyla temizlik yaptık. Atılan her pet, plastik ve cam şişe doğaya zarar veriyor. En önemlisi de orman yangınlarının en önemli sebeplerinin başında da cam ve pet şişeler geliyor. Doğayı, ormanları ve geleceğe bırakacağımız güzellikleri seviyorsak hiçbir atığımız gelişigüzel atmamalıyız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!