Engelsiz çalıştayına gala gecesi

Güncelleme Tarihi:

Engelsiz çalıştayına gala gecesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2019 10:49

Engelsiz çalıştayına gala gecesi

Haberin Devamı

Mehmet EZER/HATAY,(DHA)- HATAY Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, engelsiz çalıştayı için gala yemeği düzenledi.
Harbiye Mahallesi'nde bir otelde gerçekleştirilen yemeğe, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Kilisli, HATSU Özel Kalem Müdürü Metin Savaş, Uzman Adem Kuyumcu, Prof. Dr. Hulagü Kaplan, sivil toplum kuruluşları, dernekler, büyükşehir belediyesi personelleri ve engelli vatandaşlar katılım gösterdi. Gecede konuşan Daire Başkanı Ahmet Kilisli, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda engelleri ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Engelli bireylerimiz için oldukça önemli olan çalıştayda hocalarımızın da bilgi ve deneyimlerinden faydalandık. Büyükşehir Belediyesi olarak birçok konuda olduğu gibi engelli çalıştaylarımız devam edecek. Hepimizin mücadelesi ile engelleri aşacağız” ifadelerini kullandı.
Çalıştayda engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için mimari düzenlemeler, engelsiz şehir, engelsiz ulaşım, trafik düzenlemeleri gibi konuları katılımcılar ile paylaşan uzmanlar, ‘Engelsiz EXPO’ hakkında da önemli bilgiler vererek farkındalık yaratıldığının altını çizdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!